Iosif Zilahy, tatăl Catincăi și fostul partener al Mioarei Roman, a murit la vârsta de 90 de ani

Iosif Zilahy, tatăl Catincăi Roman, a murit la vârsta de 90 de ani. Vestea tristă a fost dată chiar de fiica lui pe una dintre rețelele de socializare.

Fiica cea mare a Mioarei Roman nu trece printr-o perioadă tocmai bună din viața ei. Iosif Zilahy s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani, iar Catinca a fost cea care a făcut anunțul dureros.

„L-am pierdut pe tata azi-noapte. Am avut o legătură specială și a fost un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!', a scris Catinca Roman pe contul de Facebook.

Tatal-Catincai-Roman-a-muritSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Într-un interviu mai vechi, Catinca îi povestea lui Mihai Morar cu mare drag despre tatăl său. „Genele bune, temperamentul lui calm, educaţia şi anumite principii de viaţă, cu care mă mândresc. Iar de învăţat, învăţ în fiecare zi de la el, pentru că este un om extrem de deschis, foarte informat şi chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună să discutăm despre tot felul de subiecte, de la modă la sport, la ştiri, la istorie, o grămadă de filme. Sincer, este mult mai bine pus la punct decât mine cu ştirile, de exemplu. Dar fără politică!'.

Mioara Roman și Iosif Zilahy s-au despărțit după 12 ani

După 12 ani de căsnicie, Mioara și Iosif Zilahy s-au separat în 1968, când fiica lor, Catinca, avea doar 7 luni. Atunci când s-au cunoscut, Iosif avea 27 de ani, iar Mioara 19. „M-a cucerit cu frumusețea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă', spunea Iosif Zilahy în trecut. Chiar dacă părinții ei s-au despărțit și a crescut în casa lui Petre Roman, Catinca a păstrat o legătură strânsă cu tatăl ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete