Ionuț Dolănescu fuge de România: „Îmi iau soţia şi copiii şi…”

Ionuț Dolănescu este îngrijorat în privința evoluției nefavorabile a situației sanitare cauzate de coronavirus. Numărul mare de cazuri din ultima perioadă l-au determinat pe artist să se gândească serios să plece din România.

Ionuț Dolănescu își dorește ca el și familia sa să aibă parte de liniște și sănătate. Prin urmare consideră că în România situația creată de pandemie a luat o mare amploare în ceea ce privește sănătatea psihică a populației și aceștia sunt mult prea încordați și stresați. Așadar, s-a gândit foarte bine la varianta de a locui o perioadă în America, mai ales că deține acolo câteva proprietăți, iar cunoscuții săi de acolo i-au spus că situația de peste Ocean este mult mai relaxată.

„Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu', a mărturisit Ionuţ Dolănescu pentru Impact.

„Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general. Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!', a mai spus artistul el.

„Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie, şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea', a declarat interpretul de muzică populară.

Maria Ciobanu, în vârstă de 84 de ani, locuiește de o bună perioadă de timp în America, însă în această vară a ajuns în România pentru a cânta alături de fiul său la botezul nepotului Stelianei Sima, prietenă bună a artistei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete