Ionela Prodan a murit. Interpreta de muzică populară suferea de cancer pancreatic

Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat vreme îndelungată cu cancerul pancreatic. Interpreta de muzică populară avea 70 de ani și ultima perioadă a vieții și-a petrecut-o mai mult prin spitale. Ionela Prodan a murit la Spitalul Elias.

Anunțul sfâșietor a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook: TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE ORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Ionela Prodan a murit de cancer pancreatic, cel mai grav tip de cancer

Cancerul pancreatic este una dintre cele mai perfide forme de cancer întrucât nu are simptome în stadiile incipiente. Perioada de supraviețuire de la diagnosticare este de maximum 8 luni.

Referitor la cancerul pancreatic, chirurgul oncolog Octav Ginghină ne-a declarat: “Astăzi în cancerul de pancreas chirurgia este singura șansă a unui pacient și cu toate acesta, chiar și în cazul chirurgiei perfect făcute, un procent covârșitor de pacienți vor reveni cu recidive după doar 2 ani de la operație sau chiar și mai repede unii. Chimio și radioterapia ajută, dar probabil nu atât de mult cât ne-am dori.” Citiți aici interviul integral al medicului Octav Ginghină despre cancerul pancreatic. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete