Ionela Prodan este în stare critică! Fiica ei, Anamaria, stă lângă ea zi și noapte: „Doarme pe un scaun din salon”

Ionela Prodan este internată în spital de mai multă vreme, iar în ultimele zilele starea sa de sănătate s-a deteriorat. Cântăreața de muzică populară este în stare critică, iar fiica ei, Anamaria Prodan, stă lângă ea zi și noapte pentru a o îngriji.

Până la acest moment, medicii nu se pot pronunța asupra bolii artistei. După o perioadă de câteva zile în care situația ei s-a stabilizat, Ionela Prodan a început să se simtă din nou rău.

Ionela Prodan este în stare critică

Cadrele medicale sunt extrem de rezervate în privința stării sale de sănătate, conform unor surse de la Spitalul Elias. Boala de care suferă la pancreas a început să îi afecteze tot organismul.

„Ionela Prodan nu își revine! Dacă inițial, s-a crezut că îndrăgită cântăreața a depășit stadiul critic, în ultimele ore, totul s-a înrăutățit! S-a făcut o luna de când ea este la spital internată și tratamentele nu își fac efectul! Situația este disperată, iar familia și medicii încearcă tot posibilul pentru a o aduce la un stadiu cât de cât normal', au dezvăluit persoane de la față locului, conform wowbiz.ro.

Anamaria Prodan stă alături de ea în fiecare moment, au spus aceleași surse.

„De o luna, Ana nu s-a mișcat de la spital! Zi și noapte stă lângă mamă sa. Impresara a renunțat la tot, a amânat filmările de la emisiunea pe care o prezintă și nici transferuri nu mai face! Doarme pe un scaun din salon, tocmai pentru a putea să o ajute pe cântăreața dacă este necesar în timpul serii, și se ocupă de tot în rezervă! Vă vine să credeți, îi schimbă și patul, o spăla, îi da să mănânce, încet, cu linguriță, și este foarte atentă la perfuzii', au dezvăluit cadre medicale.

Ionela Prodan este internată la Spitalul Elias de mai bine de o lună și prima dată a ajuns la spital, în luna ianuarie a acestui an.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Anamaria Prodan Reghecampf: „Se discută zi de zi despre lucruri prea mici și oamenii sunt atât de concentrați pe ele, încât nu-și dau seama cât de simplă e, de fapt, soluția'

Anamaria Prodan, fotografie emoționantă alături de mama ei. Ce declarație i-a făcut vedeta Ionelei Prodan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete