Ion Țiriac Jr., mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare: „Vă pot arăta lumea, dar…”

Ion Țiriac Jr. este extrem de discret când vine vorba de viața personală. Acesta a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc timp de 10 ani și rodul iubirii lor sunt cei doi băieți.

Divorțul dintre Țiriac Jr. și fosta sa soție a fost unul civilizat și fără tam-tam, motiv pentru care unii au rămas surprinși când au aflat că nu mai formează o familie. Imediat după ce au confirmat divorțul, Ion Țiriac Jr. a fost văzut cu o nouă cucerire. Aceasta fiind nimeni alta decât Sorana Cîrstea, care pare a fi nu o simplă iubită, ci logodnică.

Cu toate acestea, fiul miliardarului Ion Țiriac este aproape de băieții săi, iar recent a postat o imagine cu cei doi care au crescut foarte mult. Fiul cel mare are 13 ani și mezinul 12. Ambii sunt elevii unei școli private din Capitală, dar au o și alte activități extrașcolare, cum ar fi înot şi fotbal.

„Vă pot arăta lumea, dar voi dați sens vieții mele', a scris fiul miliardarului în dreptul imaginii cu cei doi băieți.

Chiar dacă viețile lor au luat-o pe drumuri separate, Ion Ion Țiriac păstrează legătura cu fosta soție, fiind în continuare atașat de aceasta. Ei au fost văzuți împreună în zona de nord a Capitalei când Sorana se afla la un turneu, iar Ion Ion Țiriac a sărutat-o pe frunte.

Cât despre părerea actualei iubite, aceasta se pare că nu prea contează și mai mult decât atât are câteva interdicții puse de Țiriac Jr.. Acesta i-ar fi interzis Soranei Cîrstea să vorbească public despre relația lor. De asemenea, jucătoarea de tenis nu i-a cunoscut pe cei doi copii ai partenerului său din cauza faptului că Ileana Lazariuc nu vrea acest lucru, iar afaceristul nu a ripostat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete