Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află fostul președinte al României

Ion Iliescu a ajuns, de urgență la spital, după ce problemele sale de sănătate s-au agravat în ultima perioadă. În ultima vreme, fostul președinte al României a dispărut din viața publică, din cauza faptului că starea sa de sănătate a devenit din ce în ce mai șubredă.

În ultimul timp, Ion Iliescu nu a mai ieșit din casă, pentru că se deplasa din ce în ce mai greu după ce a suferit o entorsă. Fostul președinte al României a mers la spital alături de soția sa, Nina Iliescu, pentru a-i schimba acestuia tratamentul, care nu a dat rezultatele așteptate, conform România TV.

Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital

Ion Iliescu a ajuns la spital și pentru a face un control perioric, iar medicii i-au schimbat tratamentul la picior și i-au spus să nu iasă din casă. Anul acesta, fostul președinte a lipsit din viața publică destul de mult. El nu a participat la parada militară de 1 decembrie, dar nici la funerariile Regelui Mihai I.

Nina Iliescu a transmis că preşedintele a suferit o entorsă şi nu se poate încălţa.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu! Fostul președinte a suferit un accident

Ion Iliescu are probleme serioase de sănătate! Fostul președinte nu mai poate să iasă din casă

De ce a lipsit Ion Iliescu de la parada militară de 1 decembrie? Este pentru prima dată când fostul președinte nu este prezent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri