Ioana Tufaru, rupe tăcerea și spune cauza adevărată a morții mamei sale, Anda Călugăreanu: „Avea tot timpul o…”

Ioana Tufaru a mers duminică, 15 august, la mormântul mamei sale și a dat de pomană. S-au împlinit 29 de ani de la trecerea în neființă a regretatei artiste, Anda Călugăreanu.

Ioana Tufaru a mers împreună cu soțul ei și fiul lor, Luca, la mormântul Andei Călugăreanu. Așa cum spun prelații bisericii, de marea sărbătoare Adormirea Maicii Domnului este bine ca cei care nu mai sunt printre noi să fie pomeniți. Mai mult decât atât, Ioana Tufaru a împărțit de pomană în amintirea mamei sale pentru că pe 15 august s-au împlinit 29 de ani de la moartea artistei.

Fiica artistei a declarat că mama sa nu a știut cât de gravă era boala de care suferea. Din cauza unei răgușeli care nu-i dădea pace, aceasta a tratat superficial, crezând că este o răceală banală. Ulterior, s-au făcut câteva investigații, iar diagnosticul medicilor a fost de cancer, însă artista nu a aflat niciodată.

Acum aproape trei decenii, întreaga țară a fost surprinsă de vestea tragică a morții Andei Călugăreanu. Ioana Tufaru spune că uneori crede că ar fi fost mai bine dacă totuși mama sa știa ce problemă de sănătate are.

„Ea a luat-o foarte în joacă toată povestea. Foarte târziu s-a aflat că avea de fapt cancer. Ea zicea ‘Ei, sunt răcită. Avea tot timpul o răgușală în gât, tot timpul a dat-o pe seama unei răceli.

Și de fapt, când a ajuns să i se pună un diagnostic, în final, a fost vorba de cancer. Prea târziu, nu s-a mai putut face nimic, era deja metastază.

(…) Da, nu i-am spus (n.r. că are cancer). Și eu știam, și el, de lucrul ăsta. Dar el a vrut într-un fel sau altul să o protejeze nespunându-i.

Și poate că… eu știu… acum e deja tardiv să spun chestia asta… dar poate că ar fi fost mai bine să-i fi spus.

S-ar fi luat din pripă totul și poate… că, uite, cunosc persoane care au luat cancerul din pripă și au scăpat. Bine, la ea a fost și galopant. A avut la plămâni și a făcut metastază pe ficat. Și… i-a fost fatal', a mărturisit Ioana Tufaru pentru CIAO.ro.

Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe ale îndrăgitei artiste povestite de Ioana Tufaru

Ioana Tufaru a povestit, de asemenea, cum au fost ultimele zile din viața mamei sale. Durerile insuportabile o făceau să-și dorească moartea. Într-un final fatidic, Anda Călugăreanu și-a găsit sfârșitul în brațele fiicei sale. Acest moment i-a lăsat urme adânci în suflet Ioanei.

„Avea momente, din cauza durerii, în care își dorea practic moartea. Voia să plece mai repede, pentru că avea dureri foarte mari. Ajunsese la morfină deja. Au fost niște momente foarte grele.

(…) Mi-a murit în brațe. M-a marcat, da. A fost foarte greu.', a mai spus fiica artistei, potrivit aceleiași surse.

Înainte să moară, Anda Călugăreanu și-a pus o dorință. Ea voia ca fiica sa să nu crească alături de tatăl ei. Din nefericire, acest lucru nu a fost posibil, deoarece tatăl ei natural nu a fost de acord ca soțul artistei de atunci să o adopte pe Ioana Tufaru.

Un alt aspect pe care regretata cântăreața i l-a transmis fiicei sale a fost ca numele ei să nu fie uitat. Motiv pentru care Ioana Tufaru împreună cu Ilinca Teodorescu pregătesc o carte despre marea artistă. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete