Ioana și Ilie Năstase, la un pas de împăcare. Ce spun cei doi despre relația lor?

În plin proces de divorț, Ioana și Ilie Năstase continuă să se întâlnească și să se comporte ca o familie, deși soția fostului tenisman a depus actele necesare ruperii mariajului la Judecătoria Hârșova în luna martie, ca urmare a unui episod de violență domestică petrecut la începutul lui ianuarie.

Faptul că weekendul trecut au fost împreună la parastasul soției lui Viorel Păunescu i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva Ilie și Ioana sunt pe cale să se împace sau chiar s-au împăcat, scrie Impact.ro.

„Eu nu trebuie să cumpăr iertarea nimănui, în nici un fel. Eu mă întâlnesc cu Ioana, este adevărat, dar atunci când ne vedem nu vorbim niciodată despre faptul ca ea să renunțe la divorț. Vă dați seama că, pentru mine, la vârsta de 75 de ani, contează doar să trăiesc clipa și cam atât', a declarat Ilie Năstase (74 de ani) pentru sursa citată.

La rândul ei, Ioana Năstase (44 de ani) spune că ea și Ilie se înțeleg foarte bine și că încă se mai gândește dacă va duce divorțul până la capăt.

„Este un lucru mare să fii om în ziua de astăzi! Acum pot să vă mărturisesc că totul merge bine între noi doi, însă momentan nu renunț la divorț pentru că nu sunt pregătită să îmi retrag cererea. Asta din cauză că pentru mine a fost un șoc prin tot ce am trecut și nu mi-a fost nici și nici nu îmi este ușor. Nu se pot șterge unele lucruri cu buretele, cât ai pocni din degete. Timpul le rezolvă pe toate. După cele petrecute, Ilie mi-a zis în nenumărate rânduri să îl iert, și-a cerut scuze, am vorbit pe tema aceasta, comunicăm, dar vom vedea', a spus soția lui Ilie Năstase.

Aceasta a mărturisit că regretă și acum că a sunat la 112 după cearta cu Ilie din luna ianuarie: „Femeile nu trebuie să accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie. Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște', a mai adăugat Ioana Năstase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete