Ioana și Ilie Năstase divorțează? Sunt despărțiți de 2 luni: „Ilie este foarte libertin de felul lui și asta nu prea mai e căsătorie”

Ioana Simion și Ilie Năstase sunt împreună de mai bine de 4 ani de zile. Au trecut prin multe împreună, certuri, scandaluri, iar acum sunt despărțiți, aproape la un pas de divorț. Într-un interviu pentru Click, Ioana a vorbit despre căsnicia ei, dezamăgită fiind de situația prin care trece.

Ioana spune că Ilie a plecat de acasă, fără să o anunțe. S-au atacat prin declarații în presă, au ajuns chiar să nu își mai vorbească sau să se vadă, deși sunt soț și soție. „Ilie stă acum într-un apartament, cu fratele lui, cu șoferul lui, el știe. Eu mi-am dorit întotdeauna să locuim împreună, dar, iată, că nu s-a putut. Eu stau în apartamentul meu. De când cu episodul acela urât, când am sunat la 112, știți voi, eu am încercat să-mi iau un apartament ca să pot fugi acolo, în caz de ceva se întâmplă. Am luat frica. Ilie primește tot felul de telefoane noaptea! Da oricum, el de felul lui, nu prea stă pe acasă! Se îmbracă dimineața și pleacă și mai vine noaptea târziu!', a declarat ea.

Și a continuat: „Ilie este foarte libertin de felul lui! Dar eu l-am lăsat în pace, să fie cum vrea el. El pleacă când vrea, vine când vrea! Așa e el! Eu nu am știut că va fi așa, atunci când m-am băgat în căsnicia asta. Eu am avut o căsnicie lungă, fericită, cu fostul meu soț. Aveam cu totul altă părere despre mariaj. Am tot încercat, însă, să-l iau pe Ilie așa cum e el, cu ciudățeniile lui', a mai spus ea.

Ioana Simion și Ilie Năstase sunt despărțiți de 2 luniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Având în vedere situația, Ioana Simion nu știe dacă se vor mai împăca sau nu, însă afirmă că mariajul ei nu e așa cum și-a dorit. „Atunci când nu mai există comunicare cu celălalt partener, când unul stă mai mult singur, cum e cazul meu, se duce totul de râpă, nu?! Nu prea mai e căsătorie asta! Am stat până acum că am zis sa fiu om, să aibă și el pe cineva în caz că, Doamne ferește, i se întâmplă ceva! Are o vârstă totuși! I-am și zis: Ilie, nu mai bea! Și acum mă trezesc eu prin poze marea băutoare?! Hai să fim serioși! Am și eu familie care vede așa ceva, îi afectează astfel de scandaluri', a spus vedeta, care are și câteva gânduri pentru Ilie Năstase.

Ea se gândește chiar la divorț. Nu ar fi pentru prima dată când ar ajunge în acest punct, ei au mai fost de două ori la un pas de divorț.

„Să-l țină Dumnezeu sănătos și să-i lumineze mintea! Eu le duc pe toate, ca de obicei, dar, sincer, nu știu cât o să mai rezist în situația asta! Eu iubesc simplitatea! Văd altfel căsătoria! Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă! O să vedem cu divorțul…', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete