Ioana Năstase, investiție de 160.000 de euro: „Îmi va aduce multe bucurii”

Ioana Năstase este soția fostului jucător de tenis Ilie Năstase. Cei doi au fost de nenumărate ori în pragul divorțului, însă de fiecare dată lucrurile dintre ei s-au calmat și au mai dat o șansă căsniciei lor. În prezent, bruneta a mărturisit că și-a împlinit un mare vis, vis care a costat-o 160.000 de euro.

Lucrurile în viața Ioanei Năstase par să se fi așezat, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Aceasta deține o afacere care funcționează, motiv pentru care și-a permis să-și cumpere mașina visurilor ei.

„Mi-am dorit să conduc iar un SUV și din acest motiv m-am oprit acum la Range Rover. Simt că această mașină îmi va aduce multe bucurii', a declarat aceasta pentru Playtech-Impact.

Deși au o colecție de mașini luxoase, aceasta din urmă este cea care o face extrem de fericită. De asemenea, soția lui Ilie Năstase a mărturisit că adoră să conducă și face acest lucru încă de la 20 de ani. Experiența ca șofer a căpătat-o conducând frecvent pe ruta București-Istanbul, acolo unde se ocupa de o afacere.

„Celor care cred că nu mă descurc la volan le spun doar atât. Am carnet de la 20 de ani. De la acea vârstă, până acum șase ani, am condus săptămânal pe distanța București – Istanbul.

E un drum de circa nouă ore, adică 18 dus-întors. Și nu e lin peste tot. Mai ai și serpentine de înfruntat și alte porțiuni dificile. În tot acest timp nu am avut niciun incident.

Am avut nevoie să merg la Istanbul, unul dintre orașele mele preferate, fiindcă îmi deschisesem acolo o afacere. A trebuit să o închid, dar am rămas cu amintiri foarte plăcute, per total!', a mai dezvăluit Ioana Năstase pentru sursa anterior citată.

Aceasta nu este singura achiziție costisitoare a Ioanei. În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase a mărturisit că nu-i va mai cumpăra nici un cadou, motiv pentru care ea și-a cumpărat un cal, pe nume Cezar, pe care a dat 25.000 de euro. Acesta se află la Brașov, iar primul drum cu luxosul bolid va fi făcut acolo pentru a-l vizita pe Cezar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete