Ioana Năstase a primit flori de la un alt bărbat, deși e căsătorită cu Ilie Năstase: „Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între noi”

Ioana Năstase a anunțat că nu mai are o relație cu Ilie Năstase așa cum își dorește. Pentru click.ro, fosta doamna Simion a dezvăluit că de 8 Martie a primit chiar și un buchet uriaș de trandafir de la un alt bărbat.

Ioana Simion a apărut recent în București, alături de Ilie, însă cei doi au fost foarte reci unul cu altul. „Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic', a explicat ea.

„Ne-am întâlnit la acea cafenea în Băneasa pentru că eu acolo îmi servesc cafeluța și de multe ori acolo îmi pun ordine în gânduri. Nu l-am lăsat în urmă atunci pe Ilie. El s-a dat jos mai greu din mașină și a venit după mine. Trebuia să mă întâlnesc cu cineva care se ocupă de căluțul meu dacă pot să îi zic așa. A stat și Ilie atunci cu mine, a băut și el un ceai și cam atâta tot', a mai adăugat Ioana Năstase.

Tot ea a anunțat că mariajul lor nu merge spre bine. „Ilie nu mi-a făcut nimic de 8 Martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă, nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie.

O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual', a mai zis ea pentru aceeași sursă.

Ioana Năstase a primit flori de la un alt bărbatSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A primit un buchet de trandafiri de la alt bărbat

Nici de 8 Martie Ioana și Ilie Năstase nu au fost prea apropiați, ea a primit un buchet cu peste 100 de trandafiri de la alt bărbat. „Trandafirii cu care m-am postat pe Facebook nu sunt de la Ilie primiți, de Ziua Femeii, ci sunt de la o cunoștință de sex masculin, mai exact de la un prieten de familie. Știe că îmi plac trandafirii albi și mi-a cumpărat un buchet cu 150 de trandafiri albi și unul roșu. Sunt foarte frumoși.

Probabil că și Ilie mi-a cumpărat și el flori, ieri, de 8 Martie, cine știe? Cred că le-a cumpărat și le-a dus acasă la București. M-am împăcat cu situația dintre noi doi, am ales să îl las să facă ce vrea el și cum vrea dânsul. M-am obișnuit! Cât privește mariajul nostru, problemele actuale din cuplul nostru, nu vreau să dau prea multe din casă… dacă scârțâie căsnicia cu Ilie și cum stau lucrurile între noi', a declarat Ioana Năstase, care e căsătorită de 3 ani cu Ilie Năstase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete