Ioana Ignat, frumoasa cu voce de înger: “Am avut probleme mari cu alcoolul, mă îmbătam și postam orice pe Instagram”

A strălucit pe scena concursului fenomen Vocea României, iar timbrul ei vocal a impresionat juriul, publicul și telespectatorii. Chiar dacă nu a câștigat marele premiu, Ioana Ignat s-a lansat imediat în peisajul muzical cucerind radiourile din întreaga țară, primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc' având peste 15 remixuri internaționale. Mai apoi piesa “În palma ta', a făcut peste 45 de milioane de vizualizări, ajungând vertiginos pe locul 1 în topurile radio şi TV.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ceva din vocea ei ne tulbură… 

După participarea la Vocea României, Ioana a lansat câteva hit-uri de succes bifând totodată colaborări speciale cu artiștii momentului dar și prezența în concerte din toată țara. Invitată într-o emisiune radiofonică Ioana Ignat a povestit despre un lucru mai puțin știut, dureros și care i-a lăsat urme adânci pe suflet: dependența de alcool și modul în care a reușit să renunțe la acest viciu.

Din mărturisirile Ioanei, succesul are o latură de care nu vorbește nimeni: presiunea de a te menține în topuri, efortul constant de a fi în atenția publicului, programul încărcat, expunerea publică, lucruri care au copleșit-o pe artistă într-un mod catastrofal. Frumoasa cântăreață cu chip de înger și voce de zână s-a refugiat în alcool. Invitată la emisiunea lui Cosmin Cernat de la Radio Impuls, Ioana a făcut mărturisiri tulburătoare:

“După Vocea României m-am îndepărtat foarte tare de Dumnezeu, o luasem razna în momentul în care aveam cel mai mare succes.”

Ioana Ignat provine dintr-o familie numeroasă iar copilăria și-a petrecut-o la mănăstire.

„Eu am avut probleme cu alcoolul. Nu am făcut prostii… dar era o formă de refugiu. Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit. Doi-trei ani am avut probleme mari',

Îmi dădeam seama că dau cu piciorul multor lucruri… slăbisem mult, aveam 42 de kilograme, nu mai aveam control asupra mea. Postam orice în social media, mă îmbătam și postam orice…”

Artista, originară din Botoșani, a povestit că a încercat de mai multe ori să renunțe la acest viciu, însă a reușit cu adevărat în urmă cu trei ani, după o petrecere pe care a organizat-o pentru a sărbători lansarea unei piese.

„Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de alcool de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul. Am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins', a mărturist Ioana Ignat.

Foto: Facebook

Citeste și:

Rona Hartner face primele declarații după ce s-a vindecat de cancer. Ce este obligată artista să facă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete