Ioana Grama, adevărul despre operațiile estetice: „Nu mă puteam privi în oglindă”

Ioana Grama este una dintre frumoasele influencerițe de la noi din țară. Aceasta se bucură de aproape 400.000 mii de urmăritori cărora le împărtășește detalii din viața sa, dar și trucurile la care apelează pentru a se menține în formă.

Ioana Grama a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă și a făcut câteva dezvăluiri despre operațiile estetice pe care le-a făcut. Astfel, imediat după ce a devenit mămică și corpul său s-a transformat s-a decis să apeleze la medicul estetician.

Cunoscuta influenceriță nu era mulțumită de sânii săi care s-au modificat după ce și-a alăptat fiica timp de câteva luni. Motiv pentru care, cu emoții, și-a pus silicoane. Recuperarea a decurs bine, iar specialiștii au fost în permanență în legătură cu ea.

„Mi-am pus silicoane, îți imaginezi ce poate să facă asta în corpul femeii, după ce…aveam multe lapte și eram aproape de furia laptelui. Se întăresc sânii foarte tare, nu mai are pe unde să iasă laptele, e ceva groaznic ce se poate întâmpla unei femei.

Și după ce nu am mai alăptat, am alăptat foarte puțin, vreo două luni în total, am rămas cu clasicele „șosețele' și nu mă puteam privi în oglindă', a povestit Ioana Grama în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete