Ioana Ginghină, despre relația cu Cove. Au fost împreună un an: „Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă”

Puțini știu că Ioana Ginghină și Cove au fost împreună, înainte ca actrița să aibă o relație cu Alexandru Papadopol. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, ea a dat mai multe detalii despre idila care a durat un an.

Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să divorțeze de partenera sa. Relația vedetei cu Cove a durat un an, însă niciodată nu s-au certat.

„Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere din aia 100%', a spus Ioana Ginghină pe YouTube. Despărțirea a fost inițiată de actriță, care l-a anunțat pe Cove că relația lor s-a terminat în momentul în care fostul soț a devenit un bărbat liber.

Ioana-Ginghina-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă'

Separarea a fost una pe cale amiabilă și nu a existat nicio ceartă între ei. Prezentatorul a acceptat situația, astfel că fiecare și-a văzut ulterior de viața lui. În momentul în care s-a produs despărțirea, Ioana Ginghină a fost să își ia toate lucrurile din casa lui Cove și nu au mai vorbit. Cei doi nu locuiau împreună, însă actrița obișnuia să rămână destul de des în apartamentul lui.

„Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el', a mai spus actrița la podcastul „Acasă la Măruță'.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori, iar acum se pregătește să facă pasul cel mare pentru a treia oară. Actrița s-a logodit cu Cristi Pitulice, bărbatul pe care l-a cunoscut după divorțul dureros de Alexandru Papadopol.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete