Ioana Ginghină, despre izolarea cu iubitul și fiica ei: „Avem un mare avantaj”

Actrița Ioana Ginghină (42 de ani) este izolată alături de fiica ei Ruxandra (11 ani) și de noul ei partener. Recent, vorbind cu revista VIVA!, Ioana a dezvăluit cum fac față izolării.

Ioana Ginghină, despre izolarea cu iubitul și fiica ei: „Avem un mare avantaj”

„Pentru cuplurile vechi, ar trebui să fie o gură de aer această perioadă, o nouă lună de miere. Noi suntem OK, chiar foarte bine.

Știi cum e, nimic nu e întâmplător. Așa am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile.

Ne-am creat o rutină, ne-am obișnuit fiecare cu programul lui și mai avem un mare avantaj, curtea și spațiul.

Avem fiecare loc pentru a desfășura activitățile pe care și le dorește”, a declarat Ioana Ginghină, pentru revista VIVA!.

„Ruxandra este foarte fericită. Are toată atenția din toate părțile. Ține legătura cu tatăl ei, ba chiar s-au văzut acum, după sărbători.

Ușor, ușor, încercăm să revenim la normal. Frica asta ne-a paralizat puțin, dar chiar nu putem trăi așa în auto-izolare”, a mai adăugat actrița.

Actorii Alexandru Papadopol (44 de ani) și Ioana Ginghină au încheiat, la sfârșitul lunii iulie a anului trecut, un mariaj de 12 ani. Fostul cuplu are împreună o fiica, Ruxandra, în vârstă de 11 ani.

Deși, în toamna anului trecut, actrița mărturisea că nu se vede formând un alt cuplu prea curând,planurile sale au suferit modificări.

Actualul partener al actriței lucrează în turism. Perechea este izolată în casa actriței din Dragomirești Deal, jud. Ilfov, din pricina pandemiei de coronavirus.

Cum s-au cunoscut Ioana Ginghină și iubitul ei? „Într-un fel, a fost dragoste la prima vedere”

„Astă toamnă am fost chemată la agenție ca să vin cu animatorii și cu programele mele de la MiniArtShow în cadrul Kiddo Express.

S-au legat lucrurile foarte frumos și da, într-un fel a fost dragoste la prima vedere. Relația a ieșit la iveală cam după cinci luni.

Fiind la început, ne dorim o relație discretă. Eram doi adulți singuri, ne-am întâlnit și gata”, a spus actrița.

Foto: Instagram

Citește și:

Planurile actriței Tily Niculae date peste cap de pandemia de coronavirus: „Nu va mai fi nimic din ceea ce ne doream”

Părinții Ancăi Lungu locuiesc în Suceava, cel mai mare focar de infecție cu virusul COVID-19 din țara noastră: „Tatăl meu este într-o situație mai delicată”

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete