Ioan Cărmăzan, despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: „Mi-a zis, când ne uitam  la o înmormântare, să am grijă să nu i se întâmple așa ceva”

Ioan Cărmăzan este unul dintre cei mai apreciați regizori români, scriitor și profesor universitar. Invitat în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, regizorul a vorbit despre vasta sa experiență și despre poveștile incredibile din viața sa.

Puțini știu faptul că Ioan Cărmăzan a fost bun prieten cu Sergiu Nicolaescu.

Ioan Cărmăzan, despre moartea lui Sergiu Nicolaescu

Regizorul a spus că Sergiu Nicolaescu era un ateu nedeclarat și mereu și-a exprimat dorința de a fi incinerat.

„Nici eu nu sunt un tip habotnic, religios. Eu cred că el era ateu nedeclarat. Când s-a trezit din prima operație pe creier, primul om pe care l-a sunat am fost eu.  Am glumit și l-am întrebat dacă voia să plece așa, fără să-și ia la revedere. (…) A doua oară a plecat prea repede. Eu am acceptat tot ce a spus soția lui, ea îi purta numele și știa mai bine. El mi-a spus mie asta odată, mai demult, când ne uitam la o înmormântare.  Mi-a zis ‘băi, Ioane, ai grijă, mie să nu mi se întâmple povestea asta`.

Și când eram odată la mare mi-a spus că de acolo trebuie să arunc cenușa. Astea erau momente în care el era încă putere. El i-a spus probabil nevestei și probabil așa a fost mai bine. Am avut mari probleme cu oameni care voiau să se arunce peste sicriu. Eu pot spune că atunci, la moartea lui, pentru prima oară în viața mea am devenit religios. Am vrut să nu fie niciun incident, nicio răutate, să fie cu smerenie. Să-i pot ușura trecerea în lumea de dincolo', a mărturisit Ioan Cărmăzan, la Antena Stars.

Foto: Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Actori români care au murit în anul 2017. Lumea teatrului și filmului este mai săracă fără ei

Cântăreața Mariana Căpitănescu, declarații surprinzătoare despre viața sa de cuplu: „Consider că viața cu un amant e foarte complicată'

În tinereţe, învârtea femeile pe degete! Cum arăta Ion Dichiseanu când era în floarea vârstei?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete