Întrebarea insistentă pe care Prințul Louis i-a pus-o Reginei Elisabeta a II-a, iar aceasta i-a răspuns sec

Când Familia Regală a apărut pe balconul Palatului Buckingham pentru spectacolul avioanelor RAF la Trooping the Colour, Regina Elisabeta a II-a a fost văzută purtând o mică discuție cu unul dintre cei mai tineri strănepoți ai ei, Prințul Louis. Un expert care citește pe buze a dezvăluit ceea ce crede că a fost spus.

Prințul Louis i-a adresat ieri o întrebare insistentă Reginei Elisabeta a II-a, în timp ce stăteau pe balconul Palatului Buckingham în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină, a dezvăluit un cititor pe buze.

Prințul de patru ani a a atras privirile tuturor în timp și-a manifestat emoția specifică unui copil atunci când avioanele RAF au făcut un moment spectaculos. La un moment dat, Louis a putut fi văzut schimbând câteva cuvinte cu străbunica lui, în timp ce ei așteptau ca avioanele și elicopterele să zboare deasupra lui. Se pare că micuțul era dornic să afle dacă vor sosi săgețile roșii.

„Vin săgețile roșii?', iar Regina Elisabeta a II-a a răspuns foarte sec: „Sper că da', a declarat pentru Mirror, Jeremy Freeman, expert în cititul pe buze.

Când săgețile roșii au apărut și au vopsit cerul în roșu, alb și albastru, entuziasmul lui Louis a părut să ajungă la apogeu, iar expertul spune că tânărul a exclamat: „Da, da, da'.

El a adăugat, de asemenea, că Regina a spus apoi: „Iată-le', înainte ca Louis să adauge: „Oh Săgețile Roșii, whoah'.

Între timp, Louis a fost văzut acoperindu-și urechile în timp ce avioanele zburau peste Palatul Buckingham sub forma numărului 70, numărul de ani din timpul domniei reginei.

Jeremy Freeman spune că, văzând asta, Regina a spus: „Oh, distracție', Kate spunând „uimitor' și Charlotte adăugând „Wow'.

În timp ce Louis și-a acoperit urechile, expertul susține că ar fi spus: „Woah, a fost tare', în timp ce Kate, mândră, i-a spus prințului William „uită-te la el'.

284945892_5225076994240698_1634838528191479851_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De asemenea, se pare că apariția adorabilă a lui Louis a scos la iveală un comportament dulce și copilăresc al Reginei Elisabeta a II-a, care a fost văzută zâmbind în timpul spectaculoasei reprezentații.

„William și Kate au apărut purtând expresiile lor faciale serioase, cu William îndreptându-și copiii în poziție înainte de a se îndepărta de Kate pentru a asigura o bună răspândire a îndrumării părinților. Mai mult decât atât, se pare că există o legătură puternică între regină și micuțul Louis. Limbajul corpului său a fost cel mai spontan și la un moment dat chiar s-a mutat în fața reginei', a declarat expertul în limbajul trupului, Judi James, pentru sursa citată mai sus.

„Regina s-a uitat la el cu o expresie facială îngăduitoare, discutând cu strănepotul ei, precum și cu Kate. Până când Lancasterul a zburat deasupra, părea că emoția lui Louis ar fi emoționat-o și pe Regină. În mod clar, îi plăcea vuietul motoarelor și, în timp ce Louis sărea literalmente în sus și în jos la vederea Săgeților Roșii, Regina a zâmbit și a vorbit de parcă ar fi împărtășit momentul', a mai explicat expertul.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete