Între mamă și fiică este o diferență de doar 1 an. Cum este posibil acest lucru?

Tina Gibson, o femeie de 26 de ani, a dat naștere unei fetițe care este doar cu un an mai mică decât ea. Acest eveniment este unul cu totul special, iar cercetătorii sunt de părere că acest caz este unic în lume.

Despre fiecare copil în parte se spune că este special, dar fetița Tinei Gibson are o poveste cu adevărtat impresionantă. Micuța a fost concepută în urmă cu 25 de ani, dar în loc să fie implantat, embrionul a fost înghețat. Astfel, pentru că nu putea rămâne însărcinată pe cale naturală, Tina Gibson a decis să adopte un embrion înghețat de la un centru de donare. În momentul în care cei doi viitori părinți au aflat vârsta reală a embrionului au fost uimiți, dar nu și-au concentrat atenția pe acest aspect, ci au considerat că este mult mai important ca fătul să se dezvolte normal și copilul să fie sănătos.

“Îți dai seama că am doar 26 de ani? Acest embrion și cu mine am fi putut fi prieteni”, a spus Tina Gibson pentru CNN, potrivit thesun.co.uk.

Micuța Emma Wren Gibson s-a născut în luna martie a acestui an, după o sarcină care a decurs perfect normal. Micuța a fost concepută pentru un alt cuplu, în urmă cu 25 de ani, dar embrionul a rămas apoi în centrul de donare. Embrionii de acest fel au și o denumire specifică, oamenii de știință numindu-i “bebeluși de zăpadă”.

Tina Gibson și Benjamin Gibson s-au căsătorit în urmă cu 7 ani și încă de la începutul mariajului au știut că nu vor putea deveni părinți pe cale naturală și asta din cauza faptului că Benjamin Gibson suferă de fibroză chistică. Cercetătorii sunt de părere că acest caz este unul unic în lume. Mai exact, aceasta cea mai lungă perioadă de timp în care un embrion a fost înghețat.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu cei doi părinți.

Foto: facebook

Citește și:

Mesajul sfâșietor al unui băiețel bolnav de autism:'Mi-aș dori ca mama să mă omoare'

A fost torturată timp de 18 ani de tatăl ei, iar motivul este greu de înțeles. Povestea acestei femei a impresionat o lume întreagă

O tânără de 20 de ani a ajuns la urgențe cu dureri puternice de stomac. Medicii au rămas șocați după ce au consultat-o

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate