Intrarea planetei Marte în Balanță le va da viața peste cap multor zodii. Ce schimbări pot să apară până pe 19 noiembrie?

Intrarea planetei Marte în Balanță

Intervalul 28 septembrie – 4 octombrie a fost unul încărcat din punct de vedere al evenimentelor astrologice. După Luna Nouă în Balanță și Mercur în zodia Scorpionului, intrarea planetei Marte în Balanță este evenimentul care marchează finalul de săptămână și care va da peste cap viața multor zodii. Uite ce schimbări pot să apară până pe 19 noiembrie.

4 octombrie este începutul unei perioade delicate pentru anumiți nativi ai zodiacului. În această zi, Marte își începe tranzitul în Balanță și va rămâne aici până pe 19 noiembrie.

Intrarea planetei Marte în Balanță le va da viața peste cap multor zodii. Ce schimbări pot să apară până pe 19 noiembrie?

BERBEC

Intrarea plantei Marte în zodia Balanței poate reprezenta o șansă în plus pentru Berbecii care își doresc să pună capăt anumitor conflicte sau procese. Începând din această seară, acești nativi vor fi nevoiți să facă față rigorilor vieții publice și ale funcției.

TAUR

Taurii vor învăța în această perioadă să fie mai diplomați, să aștepte, să negocieze și să accepte și acele situații care nu sunt pe deplin în favoarea lor, fie din punct de vedere financiar, fie în plan profesional.

GEMENI

Marte va intra în zodia Balanței și își va pune amprenta asupra vieții afective a Gemenilor. Acești nativi vor fi puși în fața unor provocări, iar până pe 19 noiembrie vor fi nevoiți să aștepte ca lucrurile să se rezolve de la sine. De preferat ar fi ca doar după această dată să ia decizii importante.

RAC

Până pe 19 noiembrie, Racii vor fi obligați de intrarea planetei Marte în zodia Balanței să fie reticenți și să aibă mai multă răbdare de fiecare dată când iau o decizie. Această situație nu va fi deloc pe placul lor!

Leii vor fi puși în situația de a acumula noi cunoștințe, de a susține examene sau de a obține o serie de informații. Toate aceste lucruri nu se vor întâmpla din dorința lor, ci la mijloc va fi vorba despre o necesitate, poate chiar o obligație ce se va naște în urma intrării planetei Marte în zodia Balanței.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, comunicarea este un punct sensibil până pe 19 noiembrie, atunci când Marte își va încheia tranzitul în zodia Balanței. Pot să apară frecvent certuri, antipatii, acuzații nefondate, toate acestea din cauza geloziei, invidiei sau dezinformării. Deși în general sunt atenți la acest detaliu, cei născuți în zodia Fecioară pot ajunge să își piardă obiectivitatea și să reacționeze la nervi.

Mai mult decât atât, Fecioarele riscă să fie păcălite sau chiar să le fie furate bunuri, motiv pentru care trebuie să fie atente la cei din jurul lor.

BALANȚĂ

Marte intră pe 4 octombrie în zodia Balanță, iar pentru acești nativi contextul astral este unul favorabil. Vor reuși să evite tensiunile și conflictele puternice, iar relațiile cu cei din jur nu vor avea de suferit.

SCORPION

Universul interior al Scorpionilor va fi marcat de accente puternice, dinamice, conflictuale, sector influențat puternic de intrarea planetei Marte în zodia Balanței.

SĂGETĂTOR

Viața personală a Săgetătorilor este pe cale să se complice ca urmare a intrării planetei Marte în zodia Balanței. Acești nativi pot fi prinși în capcane din care cu greu vor putea scăpa, iar situația tensionată se va menține până pe 19 noiembrie 2019.

CAPRICORN

Astrele au pregătite o mulțime de provocări pentru Capricorni, în special atunci când vine vorba despre carieră. După ce Marte va intra în Balanță, acești nativi vor fi de multe ori la limita dintre succes și eșec, iar totul va depinde de deciziile pe care le vor lua până pe 19 noiembrie.

VĂRSĂTOR

Viitorul Vărsătorilor va fi influențat de intrarea planetei Marte în zodia Balanță. În viața acestor nativi își pot face lor tensiunile, crispările sau conflictele de conștiință.

PEȘTI

Peștii vor întâmpina dificultăți în rezolvarea anumitor probleme până pe 19 noiembrie. Marte în zodia Balanță le va sta în cale, le va pune piedici și chiar pot apărea contradicții sau opoziții ale unei părți.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului?

Horoscop octombrie 2019. Lasă trecutul în urmă și vindecă rănile vechi prin iubirile noi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop