Interviu cu Adela Popescu, prezentatoare TV și mama a trei copii. Cât de pretențioși sunt băiețeii ei: „Este o greșeală legată de modul în care ne-am raportat noi la povestea asta”

Cu ocazia finalei emisiunii „MasterChef: Restul e plăcere', difuzată pe Acasă TV, Adela Popescu, care a fost și jurat al show-ului pentru o ediție, a oferit un interviu pentru revista Avantaje în care a explicat ce rol are ea în bucătărie, dar și cum își crește băiețeii.

Avantaje: Știm de pe social media că soțul tău gătește, sănătos chiar. Care este preparatul făcut de el care îți place cel mai mult?

Adela Popescu: O să răspund cu preparatul pe care îl gătește cel mai des și care, bănuiesc, îi place lui cel mai mult: somon la cuptor sau tom yum. Tom yum îmi place și mie foarte tare, dar de la somon mai am puțin și îmi ies solzi.

-Tu ce gătești cel mai bine?

-Eu nu mai am timp să gătesc, dar fac salate excelente. Mi se pare că dozez perfect lămâia cu uleiul de măsline și cu sarea. Nu îmi plac alte dressing-uri, îmi place combinația asta foarte tare.

-Dacă ar fi să te întreb de gustul copilăriei, ce preparat îți vine în minte?

-Mâncare de prune, cartofi prăjiți cu ou deasupra, carne la garniță cu murături și mere coapte.

-Ce nu ai mânca niciodată?

-Nu există. Tot ce se mănâncă, eu mănânc. Am mâncat și insecte. Evident, nu luăm în considerare mâncarea stricată.

adela-popescu-3-copii-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

-Ținând cont că tu ai fost jurat în ultima ediție a emisiunii „MasterChef: Restul e plăcere', mănânci, n-ai nicio problemă. Cei mici sunt pretențioși la mâncare?

– Asta este o greșeală legată de modul în care ne-am raportat noi la povestea asta. La cel mare, fiind primul, am început diversificare stresați: „trebuie să mănânce 180 de grame de nu știu ce și nu mănâncă' și l-am obligat să mănânce, deci e destul de selectiv. Celălalt, fiind al doilea, a mai mâncat și el pe acolo cum s-a prins și mănâncă de rupe orice, oricând, la orice oră. Celui de al treilea îi dai bani de buzunar și se duce și își cumpără orice (râde).

-În preajma Crăciunului te-ai mutat într-o casă nouă. Care este locul tău preferat de acolo și unde te încarci cu cea mai multă energie?

-Am un balansoar pe care mi l-am dorit, un balansoar gri, care este lipit de barul de la bucătărie, pe care am o veioză. Acolo stăm la televizor sau stăm și mâncăm semințe cu sare sau bem un pahar de vin după ce adorm copiii, dar neapărat lângă paharul de vin e și monitorul copilului. Desigur, sunt seri în care bem și ceai.

-I-au jurizat pe cei trei chefi, Radu Dumitrescu, Joseph Hadad și Chef Foa. Îi cunoști, ai mai mâncat pe la restaurantele lor?

-Mi se pare că au stiluri diferite. Însă eu, deși sunt o persoană extrem de gurmandă care mănâncă orice, sunt și pretențioasă. Eu pot să mănânc și ceva care nu îmi place, dar eu știu că nu îmi place. Îmi dau seama ce nu e bine, ce nu s-a potrivit, dacă e prea multă sare, chiar dacă mănânc.

-În care dintre ei ai avea cea mai mare încredere pentru un eveniment important din viața ta?

-Aș fi subiectivă, pentru că Chef FOA a și fost bucătarul de la botezul lui Alexandru. Când i-am făcut botezul, el a gătit pentru petrecere și a fost foarte bine. Mergem la sigur, că știm exact cum a fost și oaspeții au fost mulțumiți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete