Interpretarea viselor. Ce înseamnă când visezi că te îneci

Ce înseamnă când visezi că te îneci

Ce înseamnă când visezi că te îneci? Este motiv de îngrijorare? Pe lângă senzația ciudată, de sufocare, pe care o ai în timpul somnului, îți spunem că nu este cazul să te îngrijorezi.

Dicționarul de vise: Ce înseamnă visul în care te îneci?

Dacă ai visat că te îneci, aceasta este modalitatea subconștientului să îți transmită că ești copleșită de griji și emoții negative. Ai anumite frici, dureri, încerci să ascunzi anumite probleme, iar ele te bântuie și vor să iasă la suprafață. Visul în care te îneci mai înseamnă și că încerci să supraviețuiești, te lupți ca să răzbești.

De asemenea, visul in care te ineci mai poate simboliza ca te simti neputincioasa intr-o relatie, te-ai implicat prea mult iar acum, cand lucrurile au scapat de sub control, nu stii ce sa faci ca sa iti alini suferinta.

Dicționarul de vise: ce înseamnă dacă visezi că te îneci, dar ești salvat?

Dacă ai visat că te înecai însă intervine cineva și te salvează de la înec inseamna ca stii ca ai persoane pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o mana de ajutor sau un umar pe care sa plangi. Treci printr-o perioadă în care ești mai calmă, mai liniștită, te simți mai odihnită și nu mai pui la suflet tot ce se întâmplă în jur și nu e tocmai ce trebuie.

Citește mai mult pe wowbiz.ro https://bit.ly/37kuH9C

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse