Inteligenta sociala

Inteligenta sociala
Uncategorized

Inteligenta sociala, Karl Albrecht, Editura Curtea Veche

Un ghid obligatoriu de explorare a interactiunilor umane, cu o remarcabila forta de convingere!

Inteligenta sociala, noua stiinta a succesului, este dimensiunea de sine statatoare a inteligentei ce determina in mod decisiv eficienta unei persoane. Aceasta carte este o lectura obligatorie pentru orice leader care isi doreste sa interactioneze productiv cu oamenii din jur si mai ales sa inteleaga si sa se integreze in acest mecanism complex numit societate, unde unii oameni reusesc si altii nu.

Karl Albrecht este consultant in management, vizionar, orator si un autor prolific. Este un lider in afaceri recunoscut international. Este autorul a mai mult de 25 de carti care trateaza variate aspecte ale performantei in afaceri.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din