Intâlnirea pe care Regina Elisabeta a avut-o cu doi turiști americani care nu au recunoscut-o, povestită de garda ei de corp

În urmă cu câțiva ani, Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu doi turiști americani la Balmoral, resedința ei unde s-a și stins din viață ieri, 8 septembrie. Au purtat un dialog, s-au amuzat, însă ei nu au recunoscut-o, scrie digi24.ro.

Într-o discuție cu SkyNews care a avut loc cu ocazia Jubileului de Platină al suveranei, garda de corp a suveranei britanice, Richard Griffin, a povestit despre întâlnirea Reginei Elisabeta a II-a cu cei doi turiști americani.

„Erau doi turiști care veneau către noi, iar Regina se oprea mereu pentru a-i saluta. Erau doi americani care se aflau în vacanță și mi-a fost clar din momentul în care s-au oprit că nu au recunoscut-o pe Regină, ceea ce este în regulă. Americanii i-au spus Reginei de unde vin, unde se duc, ce vor face în continuare și pe unde au mai fost în Marea Britanie.

La un moment dat, au întrebat-o pe Majestataea Sa: „Unde locuiți dumneavoastră?”. Ea a spus că locuiește în Londra, dar că are o casă de vacanță de partea cealaltă a dealului și apoi au întrebat-o cât de des vine aici. Le-a spus că vine aici de când era mică, de peste 80 de ani și apoi au întrebat-o: „Dacă veniți aici de peste 80 de ani, înseamnă că ați întâlnit-o pe Regină?'. Ea a spus rapid că nu, dar că Dick o întâlnește în mod frecvent.

Așa că tipul m-a întrebat dacă am întâlnit-o pe Regină și cum este. Pentru că am fost cu ea mult timp și știam că o puteam tachina, am răspuns: „Oh, poate fi foarte arțăgoasă uneori, dar are un simț al umorului minunat'. Individul a venit, și-a pus mâna pe umărul meu și înainte să văd ce se petrece, și-a scos camera, i-a dat-o Reginei și i-a spus să ne facă o poză. Apoi a făcut o poză și cu Regina. Ne-am luat la revedere și apoi Majestatea Sa mi-a spus: „Mi-ar plăcea să fiu o muscă pe perete când le arată acele fotografii prietenilor din America și să sperăm că cineva îi spune cine sunt' – a povestit Richard Griffin, garda de corp a Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Prințul Charles, fiul ei cel mare, a devenit regele Angliei, el e acum Regele Charles al III-lea.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete