Însărcinată în șase luni, Roxana Vancea a pus sportul pe pauză din cauza unei probleme de sănătate

Se știe că Roxana Vancea, fostă asistentă a matinalului lui Răzvan și Dani, este o pasionată de sport. În prezent instructoare de fitness, Roxana a pus pe pauză mișcarea, la indicația medicului care îi supraveghează sarcina.

Ultimii ani din viața Roxanei Vancei s-au axat pe viața personală. După ce, în 2019, s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, aceasta a surprins prin modul în care s-a implicat în creșterea băiețelului acestuia, Milan. Postările sale de pe rețelele de socializare sunt legate de simpaticul băiețel, pe care Roxana îl adoră.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Însărcinată în luna a șasea, Roxana Vancea s-a afișat cu o siluetă de invidiat, care nu dezvăluie „burtica de gravidă'. Din acest  motiv, a povestit Roxana în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', oamenii au pus la îndoială sarcina ei. Ba chiar a descoperit, cu uimire, că multe persoane au vrut să afle, online, dacă a pierdut sarcina.

Roxana Vancea: „Am o sarcină cu risc'

„Mă simt foarte bine, deși am o sarcină cu probleme, adică o sarcină cu risc. Pe la început, cam la 3 luni jumate, mi s-a zis că am colul foarte scurt și nu mi-au mai dat voie să fac sport. Pot doar să merg pe bandă. Sunt foarte cuminte. Merg la sală, îmi antrenez clientele, dar nu mă mai antrenez. Mă plimb pe bandă dimineața, câte o oră.'

În ceea ce privește numărul de kilograme, Roxana a menționat că a rămas însărcinată când avea 47 de kilograme, iar acum are 50.

Cei doi, Roxana și Dragoș, i-au îndeplinit dorința lui Milan de a avea un frățior, așadar Roxana urmează să nască un băiețel.

După emisiune, ea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. A mărturisit că: „Aproape 28 de săptămâni de sarcină mi-au schimbat viața cum nu au făcut 31 ani. E ușor să treci prin asta atunci când ai alături de tine omul potrivit. Ne așteaptă multe provocări pentru care ne armăm zilnic cu multă răbdare, dar sunt convinsă că atunci când amândoi ne dorim ceva, reușim fără doar și poate. Plus că avem și un ajutor de nădejde, Milan.

Citește și: Mihaela Rădulescu, din nou la altar, la 52 de ani?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete