Însărcinată în 30 de săptămâni, Gabriela Prisăcariu Oțil arată spectaculos! Câte kilograme a luat în plus vedeta?

Gabriela Prisăcariu, de curând soția prezentatorului TV Dani Oțil, și-a afișat pe rețelele de socializare burtica de 30 de săptămâni. Fiul celor doi urmează să se nască în septembrie.

Greutatea în sarcină este unul dintre subiectele de care viitoarele mame se tem cel mai mult. Numărul kilogramelor în plus poate fi influențat nu doar de alimentație, ci și o serie de probleme legate de retenția de apă, de exemplu. Din fericire, nu este cazul Gabrielei Prisăcariu.

Într-o imagine postată pe rețelele de socializare, aceasta scrie „luni, 30 de săptămâni, 13 kg', alături de câteva fețe fericite. Și alte imagini de la plajă îi pun în evidență silueta aproape nemodificată a fotomodelului, în care doar burtica stă mărturie pentru marele eveniment de la începutul toamnei.

Top-model de succes

Dinainte de confirmarea relației cu Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu era un fotomodel cunoscut în acest mediu. În plus, a participat și la câteva emisiuni – una legată de modelling și una din zona de relații -, unde s-a făcut remarcată datorită ideilor sale exprimate direct și a obsesiei sale pentru… curățenie. Însă, odată cu povestea de iubire dintre cei doi, interesul publicului față de ea a tot crescut. Direct proporțional cu acesta, și speculațiile legate de sarcină

În momentul în care cei doi au anunțat că Gabriela este însărcinată și că acesta ar fi motivul căsătoriei dintre cei doi, aceasta a reacționat imediat, explicând ordinea evenimentelor. Gabriela a fost cerută în căsătorie la începutul anului trecut, însă pandemia le-a pus planurile de nuntă pe pauză. Astfel, s-a schimbat doar ordinea priorităților, iar gândul la copii a venit pe primul loc.

Ce diferență de vârstă este între ei?

O altă curiozitate frecventă legată de cuplul Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil este diferența de vârstă dintre aceștia. Cei doi s-au născut la o distanță de 12 ani unul de celălalt. Și dacă tot suntem la cifre, modelul are 1.80 înălțime, iar Dani Oțil, 1.75 m.

Citește și: Dana Rogoz, criticată pe rețelele de socializare

Foto:  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro