Inna, vedetă generoasă: Și-a surprins cea mai bună prietenă cu un cadou de mii de euro

Nu doar George Clooney și-a suprins în mod plăcut prietenii. Cunoscuta cântăreață de la noi din țară, Inna apreciază oamenii care i-au fost alături și au susținut-o de-a lungul timpului.

Artista de mare succes i-a făcut o surpriză minunată prietenei sale care îi stă alături de mai bine de un deceniu. Inna le-a făcut cunoștință fanilor cu cea mai bună prietenă a ei, Anca, pe vloggul personal.

Toți cei care au fost părtași la surpriza organizată de Inna s-au îmbrăcat în roz, aceasta fiind, se pare, culoarea preferată a frumoasei blondine.

„A sosit ziua în care Anca o să primească cadou o mașină roz. Este cel mai bine păstrat secret din România.', a dezvăluit Inna.

Înainte de a arată momentul special, faimoasa cântăreață a vorbit foarte frumos despre prietena ei și a mărturisit cât de mult înseamnă aceasta pentru ea. Anca a însoțit-o pe Inna în turnee, fiind și make-up artistul vedetei.

„Anca este prietena mea de aproximativ 15 ani. Am trecut prin o grămadă de situații, momente. A fost în turneu cu mine. Mă cunoaște și o cunosc atât de bine. Sunt câteva lucruri pe care aș vrea să le spun despre ea. Anca este omul în care poți să ai încredere absolută. Este printre puținele persoane pe care le-am întâlnit, care nu este invidioasă. Tot timpul se bucură pentru ce mi se întâmplă mie sau prietenilor, familiei.', a mai mărturisit artista.

 

Anca a izbucnit în lacrimi de bucurie și a rămas mută de uimire atunci când a văzut mașina. Evident, prima plimbare cu noua achiziție au făcut-o împreună.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete