Inna se pregătește să devină mamă: „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă”

Unul dintre cele mai frunoase cupluri din România îl formează Inna și Deliric. Pentru că nimeni nu se aștepta la acest lucru, confirmarea relației celor doi a venit ca o bombă pentru toată lumea.

În urmă cu trei luni, artista a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste minunată, a încercat să nu facă publică relația, dar presa a fost cu un pas înaintea ei. Inna a declarat că ceea ce a atras-o la cântăreț au fost inteligența, spontaneitatea și faptul că o face să zâmbească mereu.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți', a declarat Inna pentru VIVA.ro.

Cu toate că amândoi sunt prinși în diverse proiecte, își găsesc timp pentru a se bucura unul de celălalt. Ea vorbește foarte frumos despre relația ei și nu ezită nici o clipă să îi facă declarații de dragoste iubitului ei.

„Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi', a mai spus artista pentru VIVA.ro.

Inna și Deliric se pregătesc de un bebe

Frumoasa brunetă a mai spus că unul dintre visele ei este să devină mamă. Nu este însărcinată, însă atunci când va fi momentul potrivit, va fi foarte fericită. Celebra artistă nu vrea să se grăbească și va lăsa totul să vină de la sine.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul', a declarat simpatica Inna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete