Inna, de nerecunoscut! Cum arăta artista la începutul carierei sale muzicale?

Toată lumea știe că Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Ea arată foarte bine, are o garderobă valoroasă, însă nu a fost dintotdeauna așa. Înainte de a fi celebră, Inna avea un alt stil vestimentar și era o adolescentă timidă.

După ani întregi încununați cu succese naționale, dar și internaționale, Inna a devenit o adevărată divă. Ea și-a transformat stilul, ba chiar l-a personalizat, încât fanii săi rămân șocați de ținutele sale exclusiviste în care își face apariția.

„Nu am niciun fel de complex'

Artista a învățat să fie mai extravagantă și mult mai sexy față de primele sale apariții în cariera de artistă. Acum ea se îmbracă mai sumar, își expune mai des formele corpului și chiar și-a personalizat stilul.

Inna a schimbat și felul cum își poartă podoaba capilară. Dacă la debutul său în muzică, cântăreața avea părul creț, natural și foarte scurt, acum, ea experimentează diferite look-uri.

Majoritatea vedetelor din România s-a împrietenit cu bisturiul medicului estetician. Inna a declarat că nu are nicio intervenție de acest gen, deși buzele vedetei sunt puțin mai pline decât în trecut.

„Mă simt foarte bine în pielea mea și chiar pot spune că nu am niciun fel de complex. Nu cred că am nevoie de operații estetice. Mănânc sănătos, dansez mult și încerc să am grijă de mine prin metode natural,' a declarat Inna.

Foto: Unica

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete