Inima ei bate în afara pieptului. De ce boală rară suferă această fetiță?

fetița căreia îi bate inima în afara pieptului

Imaginile cu această fetiță au impresionat pe toată lumea și au ajuns virale pe internet, boala rară de care suferă făcând ca inima ei să bată în afara pieptului.

Virsaviya Borun este o fetiță în vârstă de 7 ani, care s-a născut cu o boală foarte gravă și care îi poate pune viața în pericol în fiecare minut. Chiar dacă la naștere nu a primit prea multe șanse din partea medicilor, fetița a reușit să uimească pe toată lumea, reușind să ducă pe picioare această boală extrem de rară. Originară din Rusia, Virsaviya Borun a fost nevoită să se mute în Boston, pentru ca un medic să o opereze pe micuță, potrivit dailymail.co.uk. Intervenția chirurgicală nu a avut însă loc și asta pentru că viața fetiței ar fi putut fi pusă în pericol, din cauza hipertensiunii arteriale.

În prezent, Virsaviya Borun trăiește alături de familie în Florida, pentru că aici condițiile meteo sunt mai suportabile, iar fetița nu riscă să se mai îmbolnăvească atât de repede.

De ce boală suferă Virsaviya Borun?

Boala de care suferă Virsaviya Borun și care îi lasă inima în afara organismului poartă denumirea de Pentologia lui Cantrell. Această boală este una congentială, foarte rară și poate să apară din cauza mutațiilor genetice, a anomaliilor cromozomiale sau a proceselor mecanice. Tratamentul pentru această afecțiune diferă de la un pacient la altul, în funcție de gravitatea bolii. În anumite cazuri se poate apela la reconstrucția cavității toracice, asta atunci când organismul bolnavului o permite.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea modul în care funcționează inima micuței.

Foto: captura youtube

Citește și:

A mâncat 20 de banane pe zi în timpul sarcinii. Cum arată acum această femeie?

Mirele a întrerupt ceremonia nunții și a spus că iubește o altă femeie

A rămas însărcinată la 15 ani, iar apropiații ei au încercat să o convingă să avorteze. Ce s-a întâmplat după aceea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate