Ingredientul care transformă ciorba în otravă: toată lumea îl folosește

Ingredientul care transformă ciorba în otravă

Ce ingredient toxic folosim fără să știm atunci când facem ciorbă: toată lumea îl cumpără.

În mod normal, tradiționala ciorbă ar trebui să fie o mâncare extrem de sănătoasă și să aducă multe beneficii organismului. Fără să știm însă adaugam aproape de fiecare dată un ingredient care nu este deloc natural și care, astfel, transformă mâncarea într-una toxică pentru organism. Iată despre ce este vorba.

Ingredientul toxic pe care îl punem în ciorbă

În urma unui control realizat de Autoritatea pentru Protecția Consumatorului s-a descoperit faptul că bulionul vândut în magazine este mai toxic decât credeam.

Astfel, prin analiza compoziției, oficialii au depistat faptul că aproximativ 52% dintre sortimentele de bulion vândute conțin acid citric, o sare de lămâie obținută pe cale chimică ce nu aduce niciun beneficiu.

Află aici cât de toxic este bulionul vândut în magazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate