Influența elementului Apă asupra zodiilor: Rac, Scorpion, Pești

Influența elementului Apă asupra zodiilor pe care le determină se traduce în fluiditate, dinamică, adaptabilitate dar și sensibilitate și intuiție.

Influența elementului Apă asupra zodiilor

Până la proba contrarie, compatibilitatea pe care o manifestă Racul, Scorpionul și Peștii poate include orice zodie; problema apare atunci când celălalt trădează – indiferent de tipul de relație: semnele de Apă sunt foarte grav lezate de trădare. Într-un asemenea caz, Racul suferă îngrozitor, Peștii se distanțează iar Scorpionul s-ar putea să se și răzbune.

Influența elementului Apă asupra zodiilor: emotivitate

Cea mai puternică și mai vizibilă caracteristică imprimată de elementul apă este emotivitatea puternică, rolul pe care emoționalul îl joacă în toate acțiunile și deciziile Racilor, ale Scorpionilor și ale Peștilor. Semnele de Apă sunt intuitive și sensibile; simt totul cu mai multă intensitate decât restul zodiacului.

De asemnea, zodiile care au ca semn definitoriu Apa se caracterizează prin compasiune și grijă față de semneii lor; întocmai râurilor, sunt tovarăși de cursă lungă, având, în plus, capacitatea de a pătrunde în profunzimea lucrurilor. Au puterea de a sesiza și înțelege sentimentele celorlalți; sunt buni ascultători și nu rareori sunt capabili să ofere răspunsuri și soluții.

Influența elementului Apă asupra zodiilor: adaptabilitate

Un semn de apă nu se ferește de schimbări; fie că este vorba despre schimbări în spațiu – domiciliu, loc de muncă, oraș sau țară de reședință –, fie că se schimbă politici și decizii care îi implică și pe ei. Racii, Scorpionii și Peștii se pot conforma oricăror noi împrejurări și asta, fără să facă prea mult caz. În general vorbind, nativii acestor zodii nu sunt cei mai zgomotoși din zodiac și nu țin să atragă atenția asupra lor.

La nevoie, sunt primii pe care poți conta atunci când vrei să vii cu ceva nou, abătându-te de la căile bătătorite. În plus, ei pot contribui la reușita noilor proiecte cu perfecționismul lor, cu atenția la detalii și execuția ireproșabilă a părților migăloase, lucruri care, de multe ori scapă în entuziasmul și volumul de muncă al premierelor și inaugurărilor.

Influența elementului Apă asupra zodiilor: talent artistic

Cu sensibilitatea și intuiția lor, cu atenția lor pentru detalii, nativii din zodiile de apă au mult simț artistic, fiind ei înșiși talentați. În artele plastice și, în general, în artele vizuale, vor fi creatorii unor lucrări elaborate care nu șochează de la prima vedere, dar captivează și îndeamnă la contemplație și analiză îndelungată; fiecare detaliu pus în lucrare are rostul lui și este finisat îndelung.

Ca revers al medaliei, Racul, Scorpionul și Peștii pot să depășească granița perfecțiunii fără să-și dea seama. Ei nu sunt niciodată pe deplin mulțumiți de rezultatul muncii și creației lor; mai mult de atât, rareori sunt conștienți de valoarea lor adevărată. Sunt ușor de descurajat, fie din nepricepere, fie cu rea intenție. Cineva trebuie să-i protejeze: un semn mai puternic și mai stăpân pe sine, cum sunt semnele de Foc și cele de Pământ.

Influența elementului Apă asupra zodiilor: ocupațiile ideale

Evident, Racii, Peștii și Scorpionii sunt născuți pentru ocupații artistice – în orice caz, ocupații în care componenta estetică este definitorie. Dacă nu sunt arte plastice, să fie arhitectură, scenografie sau decorațiuni interioare; de ce nu artă fotografică sau imagine de film? Despre zodia Peștilor se spune că este zodia ideală pentru actori. Este de așteptat ca semnele de apă să dea actori buni, date fiind sensibilitatea, intuiția și flexibilitatea lor.

Empatia și intuiția care îi caracterizează îi recomandă pe nativii în zodiile de Apă pentru carierele de consilieri, psihologi, psihoterapeuți și pentru activitățile didactice și de mentorat. Dată fiind capacitatea lor de compasiune și răbdarea, se vor simți bine în eșalonul doi în doemniul medical – asistent, soră, infirmieră, educatoare la grădiniță – mai ales că un semn de apă nu ține să se afle în vârful ierarhiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania