Influencerul Valerie Lungu câștigă și 30.000 de euro pe lună: „Vreau să ajung să colaborez cu cele mai tari branduri”. Are planuri mari

Influencerul Valerie Lungu se mândrește cu câștigurile pe care le are din activitatea ei din mediul online. Vedeta are foarte multe campanii pe rețelele de socializare, așa a reușit să câștige în unele luni chiar și 30.000 de euro.

Valerie Lungu, în vârstă de 27 de ani, are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. A cunoscut faima grație clipurilor sale de milioane de urmăritori pe Instagram și așa a ajuns să aibă multe campanii plătite, unele și cu zeci de mii de euro.

Într-un interviu pentru Fanatik, ea a vorbit despre veniturile sale. „Uneori se întâmplă să fac chiar şi 30.000 de euro. Depinde de lună, depinde de proiecte. Sunt luni în care poţi să faci 30.000 de euro şi sunt luni în care poţi să faci 5000 de euro, diferă. Sunt luni în care poţi să faci doar 2000 de euro, sunt luni şi luni, nu ai niciodată cum să ştii. Treaba asta cu influencingul diferă de la lună la lună', a spus tânăra, care spune că e multă muncă în spatele imaginilor și clipurilor perfecte.

„Este foarte multă muncă în spate. Toată lumea crede că nu e mare lucru să faci un video sau o poză. La mine nu mai funcţionează treaba asta cu mă duc şi fac doar o poză. Majoritatea contentului pe care îl fac eu este video. Video trebuie muncit, îl filmezi într-o zi întreagă, nu mai zic de editarea, care la fel, durează tot o zi întreagă. Să nu vorbesc de lunile în care vin proiecte pe bandă rulantă. Atunci sunt zile în care mă culc la 4, mă trezesc la 11, o iau de la capăt şi tot aşa.

Şi să ţinem cont că trebuie să am grijă şi de casă, să plătesc şi facturi. Să faci şi contabilitate, să ai grijă să şi găteşti puţin, să faci curăţenie, să ai timp şi de tine, dar nu prea ai timp de tine şi tot aşa. A ajuns mama să mă trimită în vacanţe ca să mă pot odihni şi relaxa puţin. Am pr, manager, agenţie, dar asta nu te scapă te lucrurile paralele. Influecingul nu este deloc uşor aşa cum cred mulţi. Noi putem munci şi în weekend şi în vacanţe, 24 din 24 trebuie să fii prezent. Eşti ca un televizor care mereu are noutăţi pentru oameni. Mereu trebuie să vii cu ceva nou, interesant pentru oameni', a mai zis ea.

valerie-lungu-bani-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În ceea ce privește planurile ei de viitor ca și creator de conținut, Valerie Lungu vrea să depășească granițele țării. „Vreau să ajung să colaborez cu cele mai tari branduri şi să ajung în topul oamenilor ăia internaţionali care îi urmăresc eu. Acolo vreau să ajung şi să fiu alături de ei. Asta îmi doresc şi la asta lucrez foarte mult'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete