„Infidelul”, noul serial de la Kanal D. Ce spune Cansu Dere despre Asya, personajul pe care îl interpretează

Astăzi, 17 august, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești vor putea urmări premiera serialului 'Infidelul' (titlul original: Sadakatsiz)! Aceștia se vor putea bucura de o nouă producție de excepție, care le va cucerii inimile, presărată cu momente impresionante, extrase din viață și în care cei din față micilor ecrane se pot regăsi.

„Infidelul' se remarcă cu o distribuție impresionantă și un scenariu realist, producția putând fi urmărită săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. În centrul acţiunii se află Asya, personaj interpretat excepţional de actrița Cansu Dere, pe care românii au îndrăgit-o încă din rolul Firuze, pe care artista l-a interpretat remarcabil în super-producția 'Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' (Muhteşem Yüzyıl), producție difuzată la Kanal D.

În Infidelul', Cansu Dere devine Asya, eroina producției, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimbă însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viața sa. 'Povestea acestei femei extrem de puternice, dar și vulnerabile, în același timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului! M-a tulburat puternic și cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaște lupta și drama. E cumplit să fii mințit de omul în care credeai și alături de care te vedeai întreaga viață. Asya pățește asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului. Determinarea aceasta a ei este o lecție pentru oricine', spune Cansu Dere despre personajul pe care îl interpretează.

Infidelul-Kanal-D-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete