Inele de caracatiță

inele de caracatita

2 porții, gata în 10 minute, 416 calorii per porţie

Ingrediente necesare preparării inelelor de caracatiță

300 g inele de caracatiță decongelate

3 linguri amidon

3 linguri mălai

1 linguriță piper roșu și negru, zdrobit plus roșu pentru presărat

Un praf de chilli

3 linguri ulei de floarea soarelui

Cum prepari inelele de caracatiță

1 Decongelează caracatița și usucă cu hârtie absorbantă. Într-o pungă de plastic combină amidonul, mălaiul, 1-2 lingurițe sare, piperul și chilli. Adaugă inelele și amestecă bine pentru a se tapeta uniform.

2 Încinge uleiul la temperatura maximă și prăjește inelele 1-2 minute pe fiecare parte, până când devin aurii și crocante. Lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă și apoi serveşte imediat presărate cu piper roșu zdrobit.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar