Incredibil: Te așteptai să auzi asta despre Mircea Badea?

Incredibil: Te așteptai să auzi asta despre Mircea Badea?

Mircea Badea este, fără doar și poate, un personaj. Vocal, cu personalitate puternică și mai mult decât „scandalos' atunci când își dorește, ți-ar fi greu să crezi că, în preajma fiului lui, este cu totul și cu totul alt om.

Declarația vine chiar de la femeia care-l cunoaște cel mai bine, iubita Carmen Brumă, care nu contenește să spună cât de mult seamănă cel mic cu tatăl lui și cât este el de minunat. „O să râzi, Vlăduț seamănă cu Mircea, care este un tip extrem de sensibil, iar persoanele sensibile sunt şi timide. Evident că pe sticlă Mircea e altfel', spune vedeta.

„De la mine a luat părul creţ, genele, ochii căprui. Altfel, din temperament, seamănă foarte mult cu tatăl lui, e un tip foarte sensibil, empatic, foarte aparte, care te studiază, analizează totul şi abia după aceea trece la fapte. Nu l-am încurajat noi să fie aşa, dar aşa e el. De asemenea, e un tip foarte generos şi care n-are niciun pic de agresivitate nativă. Vlăduţ e slăbiciunea lui Mircea şi cel mic ştie chestia asta şi exploatează în consecinţă', a mai spus Carmen Brumă citată de revista OK! Magazine.

Invitată în emisiunea Refresh by Oana Turcu', iubita lui Mircea Badea a recunscut că are tendința exagerată uneori de a-l super proteja pe Vlăduț. Am această tendinţă exagerată de a-l cocoloşi, de a încerca să-l feresc de boli. Dacă tuşeşte un copil în parc, noi o luăm în direcţia opusă! Îl spăl pe mâini de 200 de ori pe zi!', dar… „Mircea e mult mai rău decât mine. Ca să înţelegi, el se gândea să îi pună genunchiere în casă, ca nu cumva să i se întâmple ceva la genunchi', a conchis Carmn Brumă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete