Incredibil! În ce condiții muncesc cameramanii de la Survivor România?

Una dintre cele mai intense și solicitante competiții din lume este Survivor. Așa cum reiese și din numele acesteia (trad. „supraviețuitorul') presupune adaptarea și conviețuirea concurenților în cele mai dificile condiții.

Concurenților li se interzice prin contractul pe care îl semnează la plecare să apeleze la metode primitive de supraviețuire. Și mai șocant este că nici cameramanii nu au o viață lipsită de griji și provocări inedite.

Telespectatorii urmăresc cu interes evoluția participanților aflați în Republica Dominicană, însă puțini știu că în spatele întregii producții se află o echipă de oameni care muncesc din greu ca ceea ce vedem noi, cei de acasă, să aibă sens.

Pentru a surprinde cele mai frumoase momente, cele mai tensionate și emoționante faze, cameramanii sunt în permanență lângă concurenți, astfel că ei dorm în corturi în apropierea acestora. Motivul? Ei bine, dacă aud sau se întâmplă ceva care merită dat pe post, ei se trezesc și înregistrează momentul, tocmai pentru a nu rata un moment important care poate fi de interes pentru telespectatori.

Până vom afla marele câștigător al competiției Survivor România 2021 nu mai este deloc mult timp, iar cei care au rămas sunt din ce în ce mai stresați și mai emoționați. La ultimul consiliu de elimare care a avut loc duminică, concurenții din echipa roșie l-au pierdut pe Ștefan Ciuculescu. Acesta a fost propus să plece acasă de Zanni care a ieșit favoritul publicului.

Zannidache nu și-a dorit ca fostul portar de la FCSB să plece, însă nici nu a putut să-l propună pe Sebastian, deoarece între ei s-a legat o frumoasă relație de prietenie.

Am avut o mie de discuții constructive, mature și realiste. Cine a vrut să le accepte bine, cine nu, nu este problema mea. În momentul ăsta toată lumea îmi cunoaște părerile despre toți. Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu-mi place de el, ci pentru că nu am alternativă. Sebi este o ultimă opțiune, nu o alternativă. Votul meu merge către Ștefan. Îmi e foarte drag, dar el este cel mai drept și asumat din orice punct de vedere de la Survivor. Ștefan are tot respectul meu', au fost cuvintele lui Zanni atunci când l-a propus spre eliminare pe Ștefan la Consiliu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete