INCREDIBIL: El este Ken care vrea să se transforme în Barbie!

Cu siguranță ai auzit cel puțin o dată de Rodrigo Alves, brazilianul care a cheltuit aproape 1 milion de euro ca să arate fix ca păpușa Ken.

Ei bine, „masculul' care a plătit bani grei pe silicoane în pectorali și six-pack abs, și-a dat seama că simte, de fapt, să fie femeie.

Acum, vedeta Big Brother a pornit pe drumul lung al transformării din punctul de vedere al genului. Și-a pus extensii de păr, și-a făcut implanturi în fese și piept și se laudă în stânga și-n dreapta că este transsexual. El le-a cerut fanilor lui să îl numească Roddy, pentru că se 'află într-o perioadă de tranziţie sexuală şi că va deveni în cursul acestui an' o femeie 100%.

„Ani de zile am încercat să trăiesc ca și bărbat. Am avut pătrățele false pe abdomen, mușchi falși, dar nu făceam altceva decât să mă mint pe mine!', a declarat Alvares. „În spatele ușilor închise, trăiesc ca o femeie de mai bine de 3 luni. Iubesc tot ce vine la pachet cu această nouă identitate sexuală. Îmi place să mă duc la salon, să-mi fac unghiile, părul. Sigur, am fost atât de hulit și considerat un ciudat, că mă tem de cum va reacționa publicul!', conchide brazilianul.

Credibil sau nu, ce știm clar este simplu: Ken care vrea să se transforme în Barbie. Curând urmează să facă intervenția definitivă, să renunțe definitiv la penis și testicule.

„Îmi doresc ca, la un moment dat, oamenii să se uite la mine și să spună: Uite ce femeie frumoasă!', spune Alvares la final.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete