Incredibil! Ducesa de Cambridge și-a pus extensii

Kate Middleton a apărut zilele trecute într-o întâlnire oficială iar presa a remarcat imediat: părul ei este mai des. Cum se poate una ca asta? Ei bine, se poate. Ducesa de Cambridge și-a pus extensii. 

Ducesa de Cambridge a arătat fabulos marți, când a participat la un eveniment împreună cu prințul William în provincia Cumbria – și toți cei prezenți au observat ceva schimbat la ea.

Kate Middleton extensiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

După apariția fotografiilor în presă, fanii Ducesei s-au întrebat de unde au apărut șuvițele dese și groase în podoaba capilară a acesteia? O specialistă în extensii din Marea Britanie, Olia Cutz, fondatoarea brandului The Extensionist, a soluționat dezbaterea.

„Deși transformarea este foarte subtilă, se pare că ducesa Kate și-a îmbunătățit lungimea naturală cu câteva șuvițe de extensii de păr', spune Olia. „Există mai multe metode nedetectabile de extensie a părului.”

“Kate e posibil să aibă benzi sau legături fine, care sunt fire foarte mici de extensii de păr. Ele pot adăuga grosime și lungime oricărui tip de păr, dar sunt atât de subtile încât sunt incredibil de greu de detectat.”

Zilele trecute când a participat la diferite activități în aer liber, ducesa și-a aranjat părul într-o coadă de cal dar nu au fost vizibile legături sau cleme la rădăcini. “Dacă are extensii, sunt fire individuale care se amestecă cu părul natural și se ascund perfect astfel că nimeni nu le va vedea vreodată, chiar dacă îți strângi părul în coadă” a explicat Olia.

Noua imagine a lui Kate este vizibil îmbunătățită: arată radios, cu reflexii strălucitoare în păr, cu o culoare complet schimbată față de castaniul cu care ne-a obișnuit. Ducesa Kate și-a schimbat culoarea părului din ciocolatiu-castaniu în șaten cu reflexii aurii.

Deși nu este confirmat dacă Ducesa de Cambridge a optat pentru aceste mici schimbări în imaginea personală, lungimea și volumul părului acesteia sunt vizibil îmbunătățite. Specialiștii spun că părul este un element esențial pentru stima de sine a femeilor. Să nu uităm că Meghan Markle, ducesă din Sussex datorează părul ei des și negru care curge în valuri ondulate…  extensiilor și micro-legăturilor de la rădăcină.

Concluzia: extensii sau nu, părul Ducesei arată mai sănătos și mai frumos ca niciodată!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete