Incident șocant în stația de metrou Piața Victoriei

Joi dimineață la stația de metrou Piața Victoriei a avut loc un incident care i-a îngrozit pe toți cei prezenți: deși nu mai era ora de vârf când aglomerația transformă circulația și fluidizarea traficului într-un adevărat haos, călătorii au fost martorii unui incident de-a dreptul șocant.

Pe peron în fața trenului oprit în stație așteptau să intre o clasă de copii împreună cu însoțitorul-pedagog. După fizionomie și înălțime copiii păreau a se încadra în învățământul primar și stăteau în formație compactă alături de însoțitor. Când a sosit trenul în stație, doar o parte dintre copii a urcat în vagon pentru că ușile s-au închis fără ca mecanicul să sesizeze că era vorba de un grup de elevi de școală primară. Învățătorul și copiii rămași pe peron au strigat panicard la mecanic: Deschideți ușile!!! Opriți trenul!!, în timp ce copiii din vagonul deja pus în mișcare băteau cu mânuțele în geam, toate aceste lucruri derulându-se sub ochii îngroziți ai celor prezenți, aflați atât în vagon alături de cei care apucaseră să intre, cât și pe peron în stație.

Fiind martor la acest eveniment, este greu de explicat în cuvinte blocajul psihic care se instalează în asemenea situații. Cert este că un grup de copii mici s-au aflat singuri, neînsoțiți, într-un metrou care-i ducea într-o stație pe care nu știe nimeni dacă le era familiară sau nu, sau, și mai grav, dacă știau exact unde să coboare și cum trebuie să procedeze în asemenea situații.

Iată cât de importante sunt lecțiile de comportament, supraviețuire și intuiție din programa școlară în învățământul primar…

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Strigător la cer! Doi bărbați acuzați că ar fi violat o tânără de 22 de ani au fost achitați pe motiv că victima era… urâtă

Pericolul pe care-l ascunde consumul de popcorn: un copil de 2 ani a ajuns de urgență la spital

Iată care sunt cele mai dăunătoare alimente pentru copii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse