Cauți o companie serioasă de închirieri mașini în București? Sfaturi practice de care să ții cont

Încă de la primele căutări, vei observa că există foarte multă varietate în rândul companiilor care oferă servicii de închirieri mașini București.

Acesta este un avantaj, pentru că diversitatea îți sporește șansele de a găsi soluții la nevoile tale, dar și un dezavantaj, pentru că îți va fi dificil să iei o decizie rapidă. 

În întâmpinarea ta venim cu o listă a celor mai importante sfaturi de care să ții cont atunci când alegi o firmă de inchirieri masini Bucuresti, ce te va ajuta să iei decizia în cunoștință de cauză, într-un mod informat.

1. Studiază oferta și vezi dacă include costurile pentru facilitățile dorite de tine

De regulă, ofertele de închirieri auto sunt standard, dar există și companii care concep oferte personalizate în funcție de cerințele și nevoile clienților săi. Fă o listă cu cele mai importante criterii pentru tine: ce model de autoturism vrei să închiriezi, care este bugetul de care dispui, care sunt facilitățile extra de care ai dori să beneficiezi (scaun auto pentru copil, mașină de familie, șofer adițional, asistență rutieră, servicii de tractare în caz de situații excepționale, de exemplu) și vezi dacă oferta pe care ai primit-o bifează aceste criterii generale. Dacă nu, cere detalii despre costurile adiționale, ce pot impacta prețul final de închiriere.

2. Verifică disponibilitatea autoturismului pe care vrei să îl inchirezi, în perioada dorită

Companiile ultra-moderne de Rent a Car îți pun la dispoziție opțiunea de a alege clasa din care face parte mașina pe care vrei să o închiriezi, marca, modelul, motorizarea, tipul de transmisie, tipul de caroserie, dotările și așa mai departe. Te poți folosi de motoarele de căutare disponibile online pe website-urile companiilor de profil, prin care ai opțiunea de a filtra toate aceste criterii. După ce ai identificat vehiculul dorit de tine și ai primit confirmarea că el există în flota auto pe care compania o oferă spre închiriere, verifică disponibilitatea acestuia, în funcție de perioada vizată. Nu uita să rezervi mașina în prealabil.

3. Citește cu maximă atenție contractul de închiriere, înainte de a-l semna

Contractul de închiriere trebuie să includă informații concrete despre serviciul de care vei beneficia. De exemplu, trebuie să stipuleze anul de fabricație al autoturismului pe care l-ai rezervat, starea tehnică a acestuia, prețul de închiriere, precum și condițiile în care se face închirierea lui. Nu uita să citești cu maximă atenție drepturile și obligațiile tale în calitate de client, dar și drepturile și obligațiile firmei de închiriere, în calitate de prestator de servicii. Dacă există anumite neclarități sau nelămuriri, nu ezita să ceri informații suplimentare înainte de a semna contractul, chiar dacă ele privesc situații excepționale.

Recomandare: Pricecarz.com, o companie serioasă de închirieri mașini BucureștiCauți servicii de inchirieri masini? Colaborează cu Pricecarz.com, o companie care se bucură de încrederea clienților din toată țara. Nu percepe taxe sau comisioane ascunse, comunică transparent și vine în întâmpinare cu extra-facilități de care poți să profiți: primul șofer adițional gratuit, taxe 0 pentru anularea rezervărilor, kilometri nelimitati, asigurări avantajoase, puncte bonus la plățile online pe care le poți transforma în reduceri la următoarele curse, dar și în mai multe facilități.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial