Începe festivalul cumpărăturilor din Istanbul!

Începe festivalul cumpărăturilor din Istanbul!

Festivalul va începe pe 8 iunie, iar timp de 23 de zile, Istanbul Shopping Fest va aduce în atenţia vizitatorilor bogăţia istorică şi culturală a oraşului prin divertisment, modă, artă şi cultură.

Întreaga procesiune de deschidere presupune spectacole speciale de dans, show-uri de mimă, spectacole surpriză puse în scenă de grupuri speciale care vin din străinătate, dans de performanţă pe scene mobile, sute de cărucioare de cumpărături şi un tramvai pentru nostalgici.

Odată cu deschiderea festivalului începe şi sezonul reducerilor!

Toate cele 92 de centre comerciale din Istanbul vor purta însemnele Istanbul Shopping Fest, iar cele mai importante străzi ale oraşului vor prinde viaţă prin culorile neon, nuanţa festivalului din acest an.

Din cadrul festivalului nu vor lipsi concertele!

Astfel, vedeta locală, Hadise, va anima atmosfera la deschiderea festivalului, iar vedeta internaţională Patricia Kaas va oferi un concert de neuitat prin melodiile lui Edith Piaf, pe data de 16 iunie, la Park Life.

Anul acesta, pentru prima dată, festivalul IFS va găzdui şi Galata Fashion Fest. Conceptul a fost inspirat de dorinţa Asociaţiei designerilor de modă, de a avea o stradă de modă.

În acest sens, 32 de designeri turci îşi vor prezenta colecţiile create sub conceptul neon, la Nisantasi Art Park în perioada 12-16 iunie.

Vezi şi Lomi Lomi – masajul care îţi vindecă inima (Video)
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta