Încă nu li s-a născut băiețelul, dar ei se consideră deja niște părinți „praf”

Gabriela și Dani Oțil mai au de așteptat puțin și vor deveni părinți pentru prima oară. Dacă, de obicei, trece ceva timp de la naștere până când părinți să simtă că nu se descurcă grozav de bine în această postură, cei doi recunosc de pe acum: „suntem niște părinți praf'.

În circa o lună, băiețelul Gabrielei și al cunoscutului prezentator TV Dani Oțil se va naște. Ținuți în mod constant la curent cu evoluția sarcinii, fanii nu s-au putut abține să nu-i întrebe pe cei doi ce nume va purta băiețelul. Motiv pentru care Gabriela s-a filmat și le-a cerut celor care o urmăresc: „Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebeșușul pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf, dacă aveți sugesti le aștept, poate mă mai inspir', a spus aceasta într-un story.

„Mă gândesc serios să îi pun numele Cârcel'

În completare, a precizat că se gândește serios să își boteze băiețelul Cârcel, având în vedere că, pentru prima oară în viața ei, se confruntă cu astfel de probleme. Cei doi tineri sunt extrem de haioși, iar experimentul de săptâmâna trecută al lui Dani a fost extrem de apreciat în mediul online. Acesta și-a prins cu folie alimentară un pepene de 10 kilograme în zona burții, pentru a vedea cât de greu le este viitoarelor mame. „Nu vreau puncte de la mămicile gravide, vreau doar ca soția mea că știe că, în parte, am început să înțeleg. Abia acum, în luna a 9-a', a spus el în mediul online.

Gestul lui a fost aplaudat și de vedete. Adi Nartea a mărturisit: „Admirabil! Singura diferență e că la ele totul e în progres și se adaptează într-un timp mai îndelungat, față de tine care dintr-o dată te-ai «încărcat». Dar și așa, e de aplaudat ideea și inițiativa! Respect!'

Citește și: Obiceiul alimentar neobișnuit al lui Charlotte

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete