Înainte să devină actriță, Paula Chirilă a avut un job complet diferit: “Am făcut gărzi noapte de noapte…”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mulți o știu de la TV sau de pe scena teatrului, însă înainte să devină actriță, Paula Chirilă a avut un job complet diferit. A plecat pe un drum care nu avea nicio legătură cu ceea ce face în prezent, dar ulterior, destinul a avut alte planuri pentru ea.

Viața nu i-a oferit Paulei Chirilă întotdeauna doar motive de bucurie. Privind în trecut, actrița își amintește perioadele dificile pe care a fost nevoită să le depășească și drumul greu pe care l-a urmat până să ajungă o actriță iubită de public.

Înainte să devină actriță, Paula Chirilă a avut un job complet diferit: “Am făcut gărzi noapte de noapte…”

Cu toate că și-a dorit să devină actriță, Paula Chirilă a avut un alt job înainte de a urca pe scenă și a da viață personajelor. Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru okmagazine.ro că imediat după ce a terminat liceul a lucrat ca asistentă într-un spital. Ulterior, actrița a urmat cursurile Facultății de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu' Iași, urmând ca apoi să își construiască o carieră în lumea teatrului și să se facă remarcată în televiziune.

“Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa.  După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani. Am trăit şi foamea, nu asta voluntară pe care o fac acum, ci pe cea în care nu ai ce pune pe masă. Mâncam mămaligă cu usturoi când eram debutantă, la Oradea, şi aveam salariul mic şi nu îmi permiteam să îmi cumpăr. Mâncam slănină şi ce îmi mai rămânea prin frigider.”, a spus Paula Chirilă, potrivit okmagazine.ro.

Paula Chirilă a dezvăluit că au existat momente în care s-a luptat cu depresia și că poziția de persoană publică a ajuns să o afecteze de multe ori într-un mod negativ, având în vedere că așteptările celorlalți sunt foarte mari și este nevoie ca totul să iasă perfect.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Paula Chirilă.

Foto: facebook

Citește și:

Cameron Diaz, de nerecunoscut la 5 ani după ce s-a retras din lumea filmului. Cum a fost fotografiată?

Cât investește Oana Zăvoranu lunar în tratamentele de îngrijire?

Ce a purtat Simona Halep la ultima ediție a Turneului Campioanelor la Tenis?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete