În sezonul 2 din Bridgerton au fost tăiate scenele de sex

Sezonul 2 din Bridgerton a adus la fel de multă strălucire, culoare, flirt și vibe romanțios, dar mult mai puțin sex.

Fanii serialului spun că sezonul 2 din Bridgerton este mai degrabă un„sfârâit lent' dintre Anthony Bridgerton și Kate Sharma. Cei care au fost fermecați de sezonul 1 au subliniat că există mult mai puține scene de sex în sezonul doi.

Coordonatoarea serialului, Lizzy Talbot, a spus pentru Insider că deși au fost filmate multe scene de sex – pur și simplu au fost tăiate la montaj.

Lizzie Talbot a mai menționat că a fost nevoie de două zile întregi pentru a filma prima scenă de sex fierbinte dintre Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) și Kate Sharma (Simone Ashley) în episodul șapte.

Scena prezentată în serial durează mai puțin de două minute, iar Talbot a spus că o mare parte din ceea ce au filmat a fost lăsat pe dinafară.

„Am filmat două zile scena de sex din episodul șapte, așa că vă puteți imagina că erau multe de văzut în el!' ea a spus. „Întotdeauna există scene de sex care sunt tăiate la editarea finală'.

Talbot a precizat că o mulțime de scene pline de sex au fost, de asemenea, lăsate pe dinafară și în sezonul 1, care se concentrează pe relația pasională dintre Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Simon Basset (Regé-Jean Page).

Dar Talbot a mărturisit pentru Insider că sezonul doi din „Bridgerton' se concentrează mai degrabă pe un „sfârâit lent', dintre protagoniști unde „dorul, atingerile suave de mână și vulnerabilitatea' dintre Kate și Anthony ies în evidență.

„În primul sezon am cunoscut-o pe Daphne și am fost martori la descoperirea sexualității ei ', a spus Talbot. „De data aceasta, însă, avem de-a face cu un personaj care este mult mai priceput care știe ce vrea, așa că a fost o abordare diferită a intimității în acest sezon'.

Întrucât Anthony și Kate nu se căsătoresc până la sfârșitul celui de-al doilea sezon, Talbot a spus că nici nu pot arăta atât de mult sex între cele două personaje.

„În primul sezon am văzut relația dintre Daphne și Simon într-un detaliu mult mai explicit, deoarece ei se căsătoresc mult mai repede. Așa că vedem mult mai multe dorințe între Kate și Anthony în acest sezon – dar ateptați să vedeți ultimele două episoade'.

Foto: Hepta

Citeste și:

Frumoasa actriță din serialul Bridgerton, de nerecunoscut pe străzile din Paris

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber