În ce stare se află marele actor Ion Dichiseanu? Ioana Dichiseanu: „El purta masca de protecție în permanență”

Simona Florescu și Ioana Dichiseanu au oferit detalii despre sănătatea actorului Ion Dichiseanu. În prezent, acesta este încă internat la Spitalul Floreasca și întreaga familie se roagă să se întoarcă acasă sănătos.

Toată echipa medicilor s-a luptat să-l pună în afara oricărui pericol și se ocupă ireproșabil de sănătatea acestuia, potrivit celor spuse de familie. Simona și Ioana au discutat prin Skype cu Cristi Brancu, în emisiunea Exclusiv VIP, despre starea actuală a actorului.

„Dumnezeu l-a ținut de mână în fiecare secundă! Cel mai greu îi este Ioanei pentru că ea își iubește părinții foarte mult și de multe ori spun că poate că nu e bine să îți iubești atât de mult părinții pentru că există niște suferințe acolo și nu e bine. Are momente când clachează și ea, nu poate, e mult prea mult, dar tot ea singură se ridică și zice: Nu mă las, trebuie să-l facem pe tata bine, să îl punem pe picioare, tata trebuie să vină acasă!'. E greu!', a povestit Simona Florescu extrem de emoționată.

De asemenea, foarte aproape cu sufletul îi este și Ioana Dichiseanu. Aceasta are foarte mare încredere în medicii de la Spitalul Floreasca și își dorește nespus de mult ca în curând să-și țină tatăl în brațe.

Evident este mult mai bine față de cum a fost în momentul în care a ajuns la spital. Asta cu ajutorul luiDumnezeu în primul și primul rând și al echipei de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm în continuare ca el să fie din ce în ce mai bine și să ajungă cât mai repede acasă pentru că stă de ceva vreme în spital și nu e ușor nici pentru noi, nici pentru el.

Culmea este că nu a fost nici măcar o suferință anume. El fiind un fost fumător pentru că s-a lăsat de fumat de 3 ani de zile și a avut mici simptome, oricum o saturație ușor scăzută dar nu ceva alarmant dar așa era el, așa se situa el. Și la un moment dat, prin noiembrie, a avut niște simptome foarte mici, i-au dat de bănuit și l-au dus către o radiografie și un CT, care ulterior a fost prost interpretat, prost citit și acest diagnostic greșit l-au trimis la o clinică privată pentru o bronhoscopie.

La exact 11 zile după acea bronhoscopie, pur și simplu s-a prăbușit și am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală și nu mai spun mai mult pentru că diagnosticul nu era unul plăcut și mulți nici nu cred că ar fi trecut peste și uite că Dumnezeu este lângă el și acum', a adăugat Ioana Dichiseanu.

Tot în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, cele două doamne au mărturisit că Ion Dichiseanu nu are și nici nu a avut Covid-19, starea lui de sănătate fiind precară din alte considerente.

„El este un luptător și un om foarte puternic și îi mulțumesc lui Dumnezeu că astăzi vorbim în continuaredespre el la prezent. Și există speranța și medicii ne dau speranțe și aproape certitudini că el va veni repede acasă! E adevărat că are nevoie de o recuperare pentru că nu a fost o situație ușoară, nu a fost o infecție simplă, pentru niciun organism, indiferent de vârstă dar nu a fost Covid, pentru că el s-a ferit, s-a păzit, nu a intrat în contact cu oameni iar cu cine se vedea, se întâlnea, el purta masca de protecție în permanență, evita aglomerația. Nu a fost nicio secundă vorba de Covid, chiar îmi spunea că abia așteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat!, a mai povestit fiica actorului.

Datorită relației extrem de apropiate dintre Ioana Dichiseanu și tatăl său, aceasta a mai spus că uneori simte starea pe care o are părintele ei și uneori chiar visează ce urmează să i se întâmple.

„Nu știu cum să explic… În toată această perioadă din momentul în care el a fost internat visam stările și simt stările lui. Asta nu știu dacă se poate explica sau cine poate explica să îmi explice și mie. Pentru că în momentul în care eu visam, mă trezeam dimineață și le povesteam și lui Adi și mamei și apoi sunam acolo la spital și exact ceea ce eu visam și vorbeam cu tata în vis mi se confirma de medici. Știu că pare un pic …

Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el, cert este că medicii au știut ce să îi facă, nu pot decât să spun că este o minune Dumnezeiască și cred că pe el l-a ajutat că niciodată nu a fost genul de om care să ia foarte multe medicamente sau antibiotice după ureche.

Și-a luat medicamentația pentru hipertensiune, pe care toată lumea știe că o are, în rest cred că asta l-a și ajutat pentru că organismul lui a răspuns imediat la tot tratamentul dat de cei de acolo, din spital. Ce pot să spun? E o echipă fabuloasă și știu cum se ocupă de absolut toți. Ținem legătura prin medici, cred că săracii s-au săturat de câte ori sun eu acolo și aud numele meu!', a declarat Ioana spre finalul întânirii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete