În ce stare e Alexandru Arșinel. A fost transportat de la azil, la spital: „Se fac analize amănunțite”

Alexandru Arșinel e internat de ceva vreme într-un centru de îngrijiri. Actorul în vârstă de 83 de ani se confruntă cu probleme de sănătate, recent a fost transportat la spital. Unul dintre băieții lui a făcut primele declarații despre starea lui.

Alexandru Arșinel va petrece câteva zile, sub strictă supraveghere, la spitalul la care a fost internat, el urmând să primească tratamentul necesar pentru a fi stabilizat cardiac, scrie Fanatik.

„Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi', a spus Bogdan Arșinel.

alexandru-arsinel-82-de-ani-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu se mai poate deplasa'

În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arșinel a fost internat de către familie într-un cămin specializat pe probleme locomotoriia. Actorul a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă și a ajuns de mai multe ori la spital.

Cristian Arșinel mărturisește că tatăl său nu se mai poate deplasa, astfel că a decis împreună cu toată familia, dar și cu acordul lui, să-l ducă într-un cămin.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor’, a declarat Cristian Arșinel, pentru impact.ro.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!’, a adăugat Cristian Arșinel pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete