În ce situație intervin asupra destinului nostru îngerii călăuzitori?

Se spune că îngerii sunt cu noi de la naștere până la moarte și ne pot ajuta cu orice avem nevoie, atâta timp cât cerem. Menirea lor este să ne ajute să înțelegem că iubirea lui Dumnezeu rezolvă orice problemă. În ce situație intervin asupra destinului nostru îngerii călăuzitori? 

Fiecare dintre noi are doi sau mai mulți îngeri care veghează asupra noastră. Ei trăiesc printre noi și sunt gata să ne ajute oricând, noi trebuie doar să îi chemăm.

Legea Liberului Arbitru îi împiedică să ne ajute dacă nu îi rugăm să o facă, pentru că nici ei, nici Dumnezeu nu pot interveni atâta timp cât noi nu ne dorim acest lucru. Singura excepție este cea în care viața ne e pusă în pericol.

Nu există un mod anume în care să chemăm îngerii, e nevoie doar să ne gândim la ei și vor veni îndată. Indiferent că îi chemăm pe ei direct sau îl rugăm pe Dumnezeu să îi trimită, vor ști unde să vină.

Pe principiul Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă', îngerii vin in ajutorul nostru, doar că ține de noi să acceptăm diferitele forme sub care vine ajutorul. E nevoie să ne deschidem mintea și să lăsăm problema în seama lor cu totul, iar ei vor ști ce să facă de fiecare dată.

Îngerii ne călăuzesc în fiecare moment al vieții noastre, indiferent că îi chemăm sau nu. Da, ne ajută cu o problemă specifică, dar ei au capacitatea de a ne pune în locul potrivit la momentul potrivit dacă știu că ne va face bine sau că avem nevoie.

Îngerii știu și când ne încăpățânăm să ne descurcăm singuri așa că, atât cât pot ei, ne călăuzesc în deciziile si acțiunile noastre.

Ei mereu vor coopera către binele nostru suprem și vor pune umărul la treabă spre rezolvarea oricărei probleme cu care ne confruntăm și pentru care îi chemăm, de la cele financiare, la găsirea sufletului pereche și vindecări de boli. Cu orice ne confruntăm, ei pot să ajute.

Lumea spirituală nu se limitează la îngeri, ea include orice spirit care ne poate ajuta să devenim conștienți de adevărurile pe care se bazează omenirea.

Îngerii mai ales sunt părinții noștri spirituali care, la fel ca părinții pământeni, ne vor iubi indiferent de ce spunem, facem sau gândim. Puterea lor vindecătoare este infinită, de aceea ne pot ajuta ori de câte ori îi rugăm.

Nu uitați să le mulțumiți mereu pentru sprijinul lor și, mai ales, nu uitați să credeți în ei și în lumea din care vin.

Ana Niță

Foto: 123rf

Citeste și:

DOSAR SPECIAL Terapii neconvenționale: terapia cu îngeri aduce vindecare fizică, psihică și emoțională

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate