În ce relații este acum Cabral cu Inoke, fiica cea mare: „Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult”

Cabral a avut câteva neînțelegeri cu Inoke, fiica sa cea mare din căsnicia cu Luana, însă acum lucrurile s-au așezat între ei. Prezentatorul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Libertatea despre cei trei copii ai săi.

Cabral este un tată mândru și este bucuros să știe cei trei copiii ai săi se iubesc și se înțeleg. Deși este diferență mare de vârstă între Inoke și frații săi vitregi, ea este foarte apropiată de ei. În Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', vedeta de la PRO TV a fost însoțit de Andreea Ibacka, dar și de Namiko și Tiago.

– Din fericire, ți-ai putut lua familia cu tine în Republica Dominicană. Cum s-au adaptat copiii acolo?

– A fost OK. Greuț, după cum spuneam, din cauza căldurii și umezelii. A fost ceva stres și din cauza insectelor de tot felul, mai ales țânțari și miriapode… dintre care unele veninoase. Prin zona pe unde suntem există inclusiv șerpi… Dar pe lângă treaba asta au fost bine cu toții, s-au simțit bine, au apucat să se bucure și de nisip, și de apă, au și vizitat obiectivele din zonă… a fost o decizie bună să venim toți, chiar dacă n-am fost acasă… am fost împreună.

– Fiica ta cea mare, Inoke, ce mai face? Ea este destul de discretă. Cum se înțelege cu Namiko?

– Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur. 

– Te-ai vedea vreodată concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'?

– Niciodată. Ce fac oamenii acolo este foarte greu și fizic și psihic, e o perioadă lungă în care ești asaltat din greu. Aș zice „pas oricând…

Cabral-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În urmă cu ceva vreme, Cabral anunța la TV că fiica lui cea mare nu mai vorbește cu el, însă fără să spună vreun motiv. „Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei”, povestea Cabral pe atunci, în cadrul unei emisiuni TV.

Între timp, aceștia s-au împăcat și au o relație foarte bună. Lui Inoke i-a trecut supărarea pe tatăl ei, iar totul este bine acum între ei. „A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul', a mărturisit prezentatorul de la PRO TV recent.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete