În cazul în cazul te întrebai ce mai face Cheluțu’ lui Dorian Popa: este copilot

Dorian Popa este un personaj extrem de bine orientat în peisajul actual. Concret, nu știe nimeni exact cu ce se ocupă și ce profesie are. Știm că a jucat într-un serial pentru adolescenți, fără să fie actor, a câștigat premiul „Bărbatul de succes al anului 2014' din cadrul unei gale, este vlogger, blogger, instagramer, cântăreț și influencer. Fix meseriile care se caută… Însă unul din marile atuuri ale lui Dorian este dragostea pentru cățelul lui. La fel de celebru precum stăpânul, cățelul Cheluțu are fani, urmăritori și persoane care, din plictiseală, îi scriu comentarii câinelui, în speranța că poate, Cheluțu, știe să și citească, nu doar să fie vedetă.

Dovada că s-a orientat bine, Dorian Popa a reușit să își transforme animalul de companie într-o adevărată vedetă, după ce a lansat un clip în care acesta era subiectul principal. Toată lumea știe cele două cuvinte “Înoată Cheluțu” piesă care a reușit să strângă în aproape o săptămână, 4.2 milioane de vizualizări.

Cheluțu a fost adoptat de Dorian de la niște cunoștințe: „Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștință de-ale mele. Probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioș. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse. Ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară. Aceștia au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo. A  stat o lună jumătate acolo…”

Dovadă că lui Cheluțu îi merge foarte bine stau ultimele fotografii postate de Dorian Popa cu patrupedul într-un bolid de lux pe care puțini oameni și-l permit… semn că lucrurile merg excelent.

Foto: Instagram

Citeste și:

Fiul lui Reghecampf se iubește cu o gimnastă celebră. În trecut, aceasta i-a acuzat pe Belu şi Bitang de rele tratamente

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro