Împreună pentru Tudor Andrei – Micuțul are cancer la doar doi ani și jumătate

Cei mai mulți dintre noi ne începem rugăciunile cerându-i lui Dumnezeu sănătate pentru noi și pentru copiii noștri. Din momentul în care părinții aud un diagnostic grav de care suferă puiul lor, aceștia sunt împinși într-o lume la care nu se așteptau. La fel s-a întâmplat și cu familia Ghiulea. Pe 27 decembrie 2021, viața le-a fost resetată atunci când au aflat că micuțul Tudor-Andrei, în vârstă de doi ani jumătate, a fost diagnosticat cu cancer.

„Dragi prieteni, sper să vă găsesc sănătoși! Vin să-mi deschid sufletul în fața voastră, în cel mai greu moment al vieții noastre! Din nefericire, ziua de 27 decembrie 2021 va rămâne cea mai dureroasă zi pentru familia mea. Băiețelul nostru, Tudor-Andrei, de doar 2 ani și 6 luni, a fost diagnosticat cu cancer.

Tumora malignă (de aproximativ 12 cm) descoperită se numește neuroblastom (un tip rar de cancer ce afectează mai ales copiii) și este localizată în zona rinichilor! Viața ne pune acum la cea mai grea încercare, când facem orice să recuperăm sănătatea băiatului nostru! Dumnezeu ne-a călăuzit pașii către Turcia, fiind o situație urgentă, medicii de aici au intervenit la timp și i-au mai dat o șansă lui Tudor', și-au început soții Ghiulea crunta poveste.

Întreaga lor poveste a fost publicată pe un grup de pe Facebook, numit „Împreună pentru Tudor-Andrei'. Acolo, peste 11.000 de oameni s-au alăturat pentru a strânge donații și pentru a-i ajuta pe Alina și George Ghiulea să răzbată în această luptă atât de greu de dus și din punct de vedere psihic, dar și financiar.

„Din nefericire costurile investigațiilor, tratamentului, operației și recuperării sunt extrem de mari și de aceea îndrăznim sa apelam la bunăvoința dumneavoastră! Suntem conștienți ca ne asteapta un drum lung,greu,dureros,dar din care cu ajutorul medicilor, al vostru si mai ales al Lui Dumnezeu vom ieșim învingători!'.

Costurile implicate sunt imense. Familia lui Tudor are nevoie de 250.000 – 300.000 de euro. Toți cei care doresc să-i ajute, pot dona în conturile menționate mai jos și pot intra pe pagina de Facebook creată special pentru Tudor unde vor putea urmări cazul lui.

Titular cont: ALINA GHIULEA IBAN: RO10RZBR0000060017129637 Donații în: LEI Banca: Raiffeisen Bank Cod Swift banca: RZBRROBU
și
Titular cont: ALINA GHIULEA IBAN: RO50RZBR0000060023214988 Donații în: EURO Banca: Raiffeisen Bank Cod Swift banca: RZBRROBU
https://revolut.me/alina1dyh
Cont leu românesc
Beneficiar Alina Ghiulea
IBAN RO50 BREL 0005 5036 1898 0100
Cont PayPal:
https://www.paypal.me/alinaghiulea

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate